det bästa sättet att toppen en jeep

det bästa sättet att toppen en jeep

Jeep toppar finns i en mängd olika former, storlekar och applikationer. Välja en Jeep topp som är rätt för dig handlar om vädret, plats och vad du vill. Toppar kan halv toppar och toppar bikini, som vanligtvis är mer öppna, eller full mjuk toppar som erbjuder mer skydd från väder och vind

Du behöver:. .
Broms pigtail controller ledningar
Skruvmejsel.
4 elledningar rumpa kontakter.
Bromsspak.
Ledningar VECKARE eller tång.

Half toppar

Half toppar är användas i tempererat klimat där extrem värme eller kyla är inte en faktor. Hälften toppar brukar normalt täcka ett hytten på fordonet och antingen använda genomskinlig plast för att täcka baksidan eller är öppna bakom hytten. Dessa toppar är bra för att låta vinden komma in i fordonet men ändå ger täckning från solen. De flesta av dessa toppar kommer också att ha fönster som kan kopplas upp eller ned eller helt tas bort. Beroende på modell Jeep och tillverkaren, dessa toppar börjar runt $ 200 och går upp när du lägger tillbehör.

Bikini toppar

Bikini tops för klimat med stranden temperaturer. Bikini toppar erbjuda skydd mot sol och lite annat. En bilaga bar är säkrad på vindrutan ram Jeep och Bikinitopp är antingen fästs till den eller bultas fast i baren. Tygband används sedan för att säkra baksidan av Bikinitopp runt rälsen av störtbåge. Denna topp finns den minsta skydd mot väder och skulle vara ett dåligt val från någon som inte är i ett tropiskt klimat.

Full sufflett

En hel sufflett är en direkt ersättning för fabriken hardtop som kommer med en Jeep. Med den borttagna hardtop kan konsolerna och monteringsplattorna installeras. Den översta har fönster, dörrar och en bakre öppning som alla är tyg och plast. Alla dörrar och öppningar använda blixtlås för att stänga stram och sköld hytten på fordonet från väder och vind. Även om dessa toppar erbjuda mer skydd än hälften toppar eller Bikini toppar, de är fortfarande ineffektiva till att skydda mot extrema temperaturer. Dessa toppar är för miljöer som inte upplever extrem kyla eller värme. Full mjuka toppar lätt lossnar för en person, medan en hel topp som är gjord av metall och glasfiber kräver en speciell hiss eller flera personer för att ta bort.


Relaterade artiklar


hur man installerar sänkningsfjädrar på Mustangs
hur du ansluter LED-lampor till bil
hur man bygger en glasfiber Takkonsol för ditt fordon
hur man tråd en trailer plugg för 2005 dodge ram
Thule rack instruktioner
installera en ljusare svänghjulet på en luftkyld vw motor
hur man installerar en säkring för vippan
hur man installerar en framlyft kit på en Nissan Titan
hur man tråd en bil inverter till ett bilbatteri
historien om Muncie 4 växlad