det bästa sättet att installera headers på en Cheva lastbil

det bästa sättet att installera headers på en Cheva lastbil

Tubular avgaser rubriker är ett bra komplement till de flesta fordon och praktiskt vara ett måste för alla modifierade Chevrolet pickup. En bra uppsättning headers ursnygg i ett motorrum, men ännu viktigare, hjälper motorn att producera mer hästkrafter och vridmoment genom att låta avgaserna att lämna motorn snabbare, desto snabbare luften lämnar motorn, desto snabbare kommer in

Ta bort Stock Fördelningslist

Innan du installerar en uppsättning rubriker, måste beståndet grenrören avlägsnas från fordonet. Du kan skruva isär grenrören där de fäster motorn från toppen. Innan du försöker ta bort den gamla rubriken bultar, spray WD-40 eller någon typ av inträngande vätska på bultarna. Du kan behöva använda en rad av Ratchet förlängningar för att nå de många bultar.

Värmen från avgaserna samt olja och smuts kan göra dessa svåra att ta bort. Du kan också ta bort ett fåtal komponenter för att få tillgång till de många bultar, t. ex. bränsleinsprutning och smog komponenter, bränsle kopplingen, distributören, oljestickan eller andra.

Rengör monteringsytan

Innan du installerar nya rubriker, rengör ytan där rubrikerna montera med packning remover och avfettningsmedel. Spray Packningsborttagare på ytan och låt den ligga i blöt i några minuter, sedan använda en hård plast skrapa bort den gamla packningen materialet. Avsluta rengöringen området med avfettning eller WD-40 och stålull. Också skrubba området kring rubriker, eftersom detta är en bra chans att städa de områden som är svåra att nå när rubrikerna ska installeras.

Installera Headers

Rubrikerna kan vanligen monteras på motorn genom att sätta dem underifrån trucken. Se till att, om du använder en domkraft som du kan lyfta lastbilen tillräckligt hög för att godkännande för rubrikerna -. En hiss som kan höja hela lastbilen flera meter är mycket hjälpsam

Dra åt muttrarna eller bultar som håller rubriker på successivt att undvika att skada flänsen på rubrikerna. Installera om alla komponenter som skulle bort från motorrummet att göra plats för huvudet installationen.

När allt är installerat, starta fordonet och låt den gå upp till arbetstemperatur. Stäng av motorn och kontrollera sedan åtdragningsmoment på skruvarna med momentnyckel medan de fortfarande är varma. Dra åt dem om detta och upprepa processen tills bultarna vistelse skärpts efter uppvärmning.


Relaterade artiklar


tyskland Färgtoning regler
hur du anpassar en Cheva lastbil
hur man installerar en billet bult över en grill
Hjuldistanser-och nackdelar
fabspeed Cayenne avgassystem tips
hur man passar en laddtryckmätare
inte dynomax avgaser fungerar bra på jackor?
hur man byter chevy C10 golv trä säng
vad är skillnaden mellan krom & polerade fälgar?
hur man installerar ovala bakljusen på trailer