Jeep Cherokee radio avlägsnande

Jeep Cherokee radio avlägsnande

Skaparna av Jeep är pionjärer i kategori fordon Sport Utility. Även kraven på SUV ägare har ändrats till att omfatta funktioner som tidigare reserverats för sedaner och andra bilar, har Jeep anpassas genom att erbjuda olika alternativ för bilstereon. När du lägger till komponenter till din Jeep Cherokee stereon eller ersätta eller reparera din enhet, måste du ta bort fabrik radio. Du kan välja att få den bort av en bil audio professionell, eller så kan du göra det själv och spara kostnaden för arbetskraft

Safety.

Innan något som innebär en Jeep Cherokee elektriska komponenter, måste du först koppla bort den negativa batterikabeln som ansluter batteriet till ramen av fordonet. Använd en Phillips-skruvmejsel för att lossa på kabeln klapp på batteriets negativa bly. Ta bort klämman från elektroden post och ställa bort den från batteriet tills arbetet är avslutat.

Komma åt och ta bort stereon.

Börja med att ta bort instrumentpanelen som gränsar Jeepens stereo. Ta tag i panelen längst upp kanterna och dra bort den från instrumentbrädan. Panelen kommer att knäppa fri från instrumentbrädan. Arbeta händerna runt i ytterkanten av panelen tills den är helt befriad från instrumentbrädan.

Radion sig själv hålls i Cherokee's stereo fäste med två 10-mm bultar, en på varje sida. Använd en 10-mm kontakt och kransen för att ta bort skruvarna.

Dra radion från streck tills anslutningar kan nås för hand. Dra kabeln grupper från baksidan av Jeepens radio av gruppens plast bindemedel. Dra inte kablarna själva för att undvika att koppla de enskilda ledarna.

När kabeln grupper för antennen har strömförsörjning, förstärkaren och högtalarna tagits bort kommer stereo kunna vara helt bort från Cherokee's stereo-konsolen.


Relaterade artiklar


hur man bogsera en Jeep Wrangler
hur man byter radion i en Pontiac Grand Prix
hur man ansluter en anpassad sub till en fabrik stereo
hur man installerar en Spyder kall luftintag
hur man väljer en bilstereo
hur man installerar en maska galler på en Jaguar X-Type
mercedes 560 sl avgassystem tips
hur man installerar fjärrstyrning på en Cheva lastbil
hur man kan måla bakljus
dubbla ljuddämpare tips