Hur man använder en Valentine One radar

Hur man använder en Valentine One radar

Valentine One radar och laser detektor är en top-of-the-line enheten. Valentine One innehar patentet för att visa vilken riktning radar eller laser har upptäckts. Denna unika funktionalitet, tillsammans med stor känslighet och enkelt handhavande, gör detta till ett utmärkt val om du har råd med dyr prislapp. Gränssnittet är enkelt men ändå så att användaren kan styra alla funktioner utformade i enheten

Du behöver:. . .
Valentine One radar detektor


1

Installera vindruta med sugkoppar på Valentine One genom att försiktigt föra innehavaren längs spåren på toppen enheten. Sugkopparna kommer att vara i den motsatta änden av den kontroll när korrekt monterade.
2.
Bestäm en plats i fordonets främre vindrutan som är nära toppen av fordonet med sikten genom bakruta. Pressa på sugkopparna tills de fastnar på vindrutan.
3.
Sätt nätadaptern i cigarettändaruttaget eluttag i bilen. Sätt ena änden av strömkabeln till nätadaptern och den andra änden i uttaget på höger sida av Valentine One.
4.
Vrid volymratten på framsidan av detektorn medurs för full volym.
5.
Slå på fordonet, och Detektorn kommer att utföra startsekvensen för att bekräfta detektorn är i full drift.
6.
När detektorn avger en signal under användning, titta på den främre bildskärmen. Om den uppåtgående pilen som pekar lampan lyser, är den signal som källa framför fordonet. Den nedåtriktade pilen visar en signal från bakom fordonet. Pilarna åt vänster och höger kommer alltid ljus tillsammans för att ange källan till signalen till vänster eller till höger om fordonet.
7.
flera pilar får ljus när antalet displayen visar större än ett, vilket indikerar flera signalkällor har upptäckts.

tips och varningar


 • Användning av en radar eller laser detektor är olagligt i vissa stater, så kontrollera din statens lagar före användning. Följ alltid och följ alla trafikregler när du kör ett motorfordon.


 • Relaterade artiklar


  hur du gör din bil tystare
  typer av färg vinyl tak
  hur man målar stänkskärm nödraketer
  hur man lyssnar på Zune över bilradion
  hur du tar bort stereo i acura tl
  hur man installerar en Cheva C10 streck pad
  Fish Tail rostfritt avgas tips
  hur man rengör och måla en motor
  Volvo 850 avgassystem tips
  delar som gör din bil snabbare och mer bränsleeffektiva