Honda Pilot stereo avlägsnande hjälp

Honda Pilot stereo avlägsnande hjälp

Honda Pilot ersatte Passport och förde med sig de många ljud alternativ dess föregångare hade. Pilot ägare kan välja från en mängd olika stereo enheter från CD och MP3-spelare till DVD-navigation och satellit enheter mottagare. När du byter din Pilot stereo eller ta bort fabriken däck för reparationer, kan du välja att ha det arbete som en ljud-professionell, eller så kan du göra det själv till en bråkdel av kostnaden

Safety First

Innan vid varje uppdrag som innebär Honda Pilot elsystem, är det viktigt att först koppla bort den negativa batterikabeln från fordonets batteri. Den negativa batterikabeln den svarta kabeln som ansluter minuskabeln inlägget på batteriet med motor eller ram av Honda. Använd en Phillips skruvmejsel för att lossa kabelns klämman. Ta bort klämman från den negativa, och vila bort den från batteriet tills arbetet är färdigt.

Tillträde till Stereo

För att nå stereo, måste du ta bort instrumentpanelen paneler som huserar stereo och dess montering fästet. Använd ett platt verktyg (antingen en vanlig skruvmejsel eller en kåpa borttagningsverktyg) för att ta bort den lilla instrumentpanelen på höger sida av stereo.

streck kåpa som omger stereon måste också tas bort för att få tillgång till stereon. Använd ett platt verktyg och bänd instrumentbrädan kåpa som omger stereon borta från instrumentbrädan. Börja längst ned på panelen, strax ovanför ventilerna i mittkonsolen. Bänd panelen lös, och arbeta borttagningsverktyget i ytterkanten av panelen tills den är helt fri från instrumentbrädan.

Ta bort Stereo

De utsatta stereo fäste kommer att ha fyra skruvar i hörnen av pilotens stereo. Använd en 10 millimeter hylsa och spärrnyckel eller skruvmejsel handtaget för att ta bultarna. Dra stereo från fästet.

För att helt ta bort stereon från pilotens streck, måste du koppla bort de fyra grupperna tråd ansluten till den bakre i stereo. Ta tag i grupper av plast tråd bindemedel, inte ledningarna själva och dra varje grupp från stereon. Stereo kommer nu att helt bortkopplad och redo för reparation eller utbyte.


Relaterade artiklar


stänkskydd monteringsanvisningar
rostfri tips
ford escort radio avlägsnande
hur man köper Nokian vinterdäck
hur man kan måla bakljus
hur man installerar en kropp hiss på en jeep tj
Mercedes krom avgassystem tips
hur du ställer in coilovers
hur tråd bilen för subwoofers
hur man byter dörr högtalarna på en 2001 jeep