typer av rotorer för en Acura tl

typer av rotorer för en Acura tl

Du behöver:
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
. Öppna nycklar.
Packningsborttagare.
Stålborste.
Momentnyckel.
Jack och pallbockar.

Bland entusiaster av japanska bilar är Acura TL (Touring Lyx) rätta betraktas som en direkt konkurrent till BMW 3-serien. Om TL har en akilleshäl, det är att den lånar många av sina komponenter från mindre och billigare bilar i Honda linje. Även om de fungerade bra i början, många av dessa delar bli till åren och skulle kunna använda en uppgradering.

Stock Rotorer

Lager TL broms rotorer kan fås för så lite som $ 16 online, och kör ca $ 25 på bildelar återförsäljare. En av de trevliga saker om TL modellprogrammet är att även om det kontinuerligt uppgraderats genom åren, har Honda inte ändra mycket av den grundläggande arkitektur. Alla TL 2,5 är från 1995 och upp har samma bultmönster, liksom 1996 och upp TL 3. 5Ls. Överväg att använda de större rotorer och bromsok från en nyare bil för en billig uppgradering.

Prestanda Rotorer

Nästa steg upp från lager rotorer är en uppsättning av prestanda enheter. Men större rotorer kommer inte i och för sig, ge stora förbättringar i bromsprestanda. Större-än-stock rotorer eller slitsade rotorer av samma storlek kan du använda bromsbelägg med mer grepp och mindre blekna. Det är där du kommer att se de största förbättringarna i bromsprestanda. Du kan få några trevliga rotorer för ca $ 72-82. Återigen ser du inte lite av förbättring av något annat än höghastighetståg broms blekna med större rotorer ensam, så överväga att köpa en hel uppgraderingssats med kuddar och flätade stål bromsledningarna. Detta kommer än fördubblas din kostnad, men du kommer att se en märkbar förbättring i dina bromsar.

Racing Rotorer

Om du bygger en all-out race bil eller prestationsinriktade visa bilen, då kan du göra lite bättre än EBC Sport rotorer. Kort av ultra-exotiska kol keramik, dessa och konkurrenskraftig RotoTech EP-31. 374-L rotorer är toppen hundar av bromsverkan. Du behöver minst 18-tums hjul, och dessa kommer att pågå ungefär $ 500 per par. Ändå dollar för dollar, antingen anges oslagbar för prestanda.


Relaterade artiklar


hur man installerar GReddy turbo timer
Hur man monterar en släpvagn vinsch
hur man bogsera en Jeep Wrangler
Rinehart utbytesavgassystem tips
hur man gör egna tändkablar
dragkrok installera på bilar
hur man kan minska ljudnivån inuti bilen hytter
om f1 rattar
Hur dynamometrar arbete?
hur man installerar Extraljus