nissan stereo avlägsnande

nissan stereo avlägsnande

Nissan erbjuder ett brett utbud av alternativ för bilstereo entusiaster, från CD och MP3-spelare till navigationssystem. Du kan ha ett tekniker på en eftermarknad återförsäljare ta bort dina fabriksenhet, eller du kan ta bort det själv och spara kostnader för arbetskraft

Säkerhet

Innan du tar ur din stereo eller utför reparationer av alla elektriska komponenter, måste du koppla bort negativa batterikabeln (eller jordkabel) från Nissans batteri. Grundstötningen kabeln är svart och ansluter batteriet till ramen eller fordonets chassi. Använd en Phillips skruvmejsel för att lossa jordningen kabelns klämma. Ta bort klämman från minuskabeln post och vila bort den från batteriet.

Efter att Nissan stereo, byt ut jordkabel till batteriet för att driva fordonet. Om du planerar att installera en ny enhet, byt ut kabeln när allt arbete är avslutat.

Komma åt och ta bort den Stereo

Använd en platt skruvmejsel för att ta bort den lilla instrumentpanelen placerad i mittkonsolen mellan fara och avfrostning växlar. Ta bort skruven bakom panel med en Phillips-skruvmejsel. Bänd instrumentbrädan kring stereo fri från instrumentbrädan med en trim bända verktyg eller platt skruvmejsel.

Koppla bort anslutningarna till fara och avfrostningen växlar för hand. Ta tag i kabeln grupper av plast bindemedel, inte ledningarna själva.

Ta bort de fyra skruvarna i hörnen av stereo bostäder fästet med en Phillips-skruvmejsel. Dra stereo gruppen från instrumentbrädan tillräckligt långt för att nå Kabelanslutningarna på baksidan av stereon däck. Ta tag i kabeln grupper anslutna till baksidan av stereon av vit plast bindemedel och dra dem från stereon. De grupper som är för antenn, förstärkare, högtalare och strömförsörjning. Med alla de frånslutna kommer stereon vara helt fri från Nissans streck.


Relaterade artiklar


hur platsen din bil på en parkeringsplats
hur du tar bort bilfilm
hur du ställer klockan på en alpin bil kassettradio
hur du tar bort hjulet låsa utan nyckel
hur man håller kabeln hårt lindad på en vinschtrumman
hur man installerar en Pioneer CD-radio i instrumentbrädan
hur man kan öka hästkrafter på en Toyota V6-motor
hemlagad snorkel för jeepar
Hur du tar isär en backspegel för en Saturn sl
hur du tar bort radion i en 1990 Toyota Cressida