hur man sätter en lund huva scoop om en Dodge lastbil

hur man sätter en lund huva scoop om en Dodge lastbil

Dodge lineupen av lastbilar är känd för effekt och vridmoment, plus deras förmåga att dra tunga föremål. Om du vill anpassa din Dodge för att visa upp några av denna makt kan du lägga till en huva scoop, såsom de som tillverkas av Lund. De är enkla att installera och levereras med allt du behöver för att sätta en skopa på din bil på bara några minuter

Du behöver:. .
Måttband
Painter's maskeringstejp.
Permanent märkpenna.
Tvättsprit.
Microfiber handduk.


1.
Placera rampen scoop på motorhuven på din bil och ställa in den där du vill att det ska gå. Sätt maskeringstejp runt området där skopan kommer att placeras, liksom hela framsidan och baksidan av skopan.
2.
Mät bredden på huven scoop, främre och bakre , och markera mitten med permanent märkpenna på maskeringstejp. Sedan mäta bredden på huven och markera mittpunkten på maskeringstejp på huven med permanent märkpenna. Om du ska montera fläkten scoop off-center, då är det inte nödvändigt att markera mitt på motorhuven.
3.
Häll tvättsprit på microfiber handduk och torka området runt huven scoop. Detta kommer att ge dig en positiv yta att montera skopa, och låta limmet fastnar.
4.
Skala stöd av dubbelhäftande tejp från botten av huven skopa och långsamt placera den nära huven. Rada upp mitt märken på motorhuven scoop med centrum märken på huven, och sakta sätter ner på motorhuven. När du är säker på att den är centrerad, tryck ner den ordentligt på huven att hålla den på plats.
5.
Bort eventuella maskeringstejp från fordonet med händerna.


Relaterade artiklar


hur man installerar tråd hjul
hur man kan minska hjulvikt
hur du tar bort en bilradio i en 1995 Toyota Camry
vad är o2 sensor?
hur man byter ytterdörren högtalarna i en 1996 Dodge Avenger
steg-för-steg bilradion
Lexus radio borttagning instruktioner
Skillnaden mellan månen tak & soltak
hur man gör ett luftintag för en lastbil
hur man gör ett ljudsystem för bilen