hur man sätter en hake på en GMC safari

hur man sätter en hake på en GMC safari

GMC Safari är bra på att hala barnen till fotbollsträningen, gallerian, eller någon annanstans, men den har också en hel del makt. Den 4. 3L V6 motor är i grunden en 5. 7L V8 utan främre två flaskor, och har massor av vridmoment. Detta innebär att det kan dra ganska bra, så länge du har en dragkrok att göra det. I detta fall är projektet fordon från 2005 GMC Safari, men det kommer också att arbeta för en Chevrolet Astro van samt

Du behöver:. .
Jack
Pallbockar.
Fast nyckel set.
3/8-tums Ratchet, förlängning och uttag.
Spray penetrerande olja.
Stålborste.
Assistant.
Momentnyckel, förlängning och uttag.
Dragkrok kit.


1.
Lyft upp fordonet med hjälp av domkraft och placera den på pallbockar. Se till att vagnen är säker innan du krypa under den.
2.
Skruva loss stötfångarstöden från den bakre delen av ramen med en fast nyckel och en 3/8-tums spärrfunktion och uttag. Gör detta på båda sidor eftersom skumt kommer bulten i dess ställe.
3.
Spraya penetrerande olja i det gängade bulthål precis bakom stötfångaren parentes och insidan av bakre bladfjädrar hängare . Gnid in stålborste i hålet för att mjuka upp eventuell rost som kan vara där.
4.
Lyft hake under stötfångaren med hjälp av en assistent, samt löst skruva in stötfångaren med hårdvara som följer med kit och händerna. Detta gör att du kan svänga dragkroken upp och löst bult i de övriga skruvarna från kofångaren fram också.
5.
Åtdragninsmoment All hårdvara med momentnyckeln, utvidgning och uttag. Höj sedan bilen bort av domkraften med hjälp av domkraft och sätt tillbaka den på marken.


Relaterade artiklar


däck betyg: touring vs prestanda
hur man bygger en glasfiber Takkonsol för ditt fordon
hur du anpassar din bil med ett lån
hur man byter en automatisk stereo med infinity
hur du installerar en dragkrok på en Toyota Camry
hur man installerar en auto gauge mätare öka
hur du ändrar din TomTom punkt symbol
camaro krom avgassystem tips
hur man installerar en CD-spelare i en Chevrolet lastbil
LS1 avgassystem tips