hur man mäter hjulbredd

hur man mäter hjulbredd

När du installerar anpassade hjul och däck är det viktigt att mäta hjulet för att avgöra om däcket du vill använda kommer att passa ordentligt. Mätningen är enkel att göra och kommer att spara tid i det långa loppet. De flesta däcktillverkare kommer att berätta det krävs hjulet bredd för en specifik däck storlek för att medge däcket att prestera sitt bästa. Ta några minuter och kontrollera att du har fått rätt hjulbredd för dina behov. Trots att boxen säger att de är 8-tums hjul, är det bäst att kontrollera det själv.

Du behöver:
Måttband


1
Ställ ratten på sin sida eftersom det skulle sitta på bilen. . . Leta reda på inre pärla ytor hjulet.
2.
Placera änden av måttbandet på insidan kanten på hjulet ovanpå kornet monteringsytan. Det är där däcket kommer att montera när den släpps ut på hjulet.
3.
Mät över insidan av hjulet till det motsatta pärla monteringsytan. Detta är den faktiska bredden av hjulet. Inte mått från ytterkant av hjulet, vilket inte kommer att ge dig en sann hjulbredd.

tips och varningar


 • Wheel bredder är viktigt att se till däcket kommer att passa ordentligt. Om hjulet är för smal, kommer däckverkstad står för hög och i mitten av slitbanan kommer att uppleva större slitage än resten av däcket. Om hjulet är för bred, kommer däcket stannar inte på hjulet.


 • Relaterade artiklar


  hur man ansluter ett batteri isolator
  hur man installerar en CD-spelare i en Cheva Astro
  hur man väljer aluminiumfälgar
  hur du justerar remmarna biltransporter
  hur man passar en dixie horn
  hur man installerar en billet bult över en grill
  hur man byter stereo i en Dodge Caravan
  fördelar i Magnaflow avgaserna
  hur du gör din egen batterikablar
  hur man byter en länk krängningshämmare på en Mitsubishi Lancer