hur man laddar en sex cd-spelare i en Ford Ranger

hur man laddar en sex cd-spelare i en Ford Ranger

Ford Rangers har storsäljare sedan de introducerades på 1980-talet, eftersom de var en del av mini lastbil generationen, då små pickups först blev populära på grund av gasbrist. Sedan dess har Ranger utvecklats, och nu kan du få en dem med alternativ som elfönsterhissar eller en CD-växlare. Men om du aldrig har använt en CD-växlare innan, kan det vara lite förvirrande att använda
1

Leta reda på CD-växlaren i Ranger, som vanligtvis ligger bakom framsätena eller under baksätet i en extra-hytt. Tryck på knappen framtill på växlaren med eject symbolen på den för att släppa patron cd-växlaren.
2.
Håll växlare patron i ena handen och tryck på knappen på baksidan av cylinderampullen med den andra handen. Detta kommer att hoppa ut facken i patronen.
3.
Dra ut en bricka i taget manuellt och placera en CD i facket med etiketten uppåt. Sätt tillbaka facket och upprepa med nästa fack tills du har fyllt växlaren. Tryck i alla magasinen tills de gör en låsning ljud.
4.
Skjut in kassetten i den öppna dörren på växlaren manuellt och se till att pilen på toppen av patronen pekar mot insidan av växlare. Stäng dörren och växlaren är laddad.


Relaterade artiklar


hur en stötfångare diffusor fungerar
hur man installerar en säkring för vippan
hur du tar bort en Audi radio
h vs v betyg däck
hur du tar bort en radio chrysler lebaron
hur du gör din bil låter starkare
hur du installerar en Sirius radio i GM bilar med XM
hur man installerar bränsle rader från bensintanken på förgasaren
vad är en låda motor?
kol metalliska vs keramiska bromsbelägg