hur man installerar en bakre bladfjädrar på lyfta på klossar

hur man installerar en bakre bladfjädrar på lyfta på klossar

Om du är ute efter att lyfta din lastbil, ett sätt att göra det är att lägga till en hiss block under bakre bladfjädrar att vinna höjd. Detta fungerar eftersom det är att häva det uppskjutande vertikalt men påverkar inte rida kvalitet av fordonet. Arbetet innebär tunga lyft och kan vara lite svårt för en nybörjare, men annars kan du åstadkomma detta i ungefär en timme per sida. I detta fall är projektet fordonet en 2002 Chevrolet Silverado, men processen är liknande för andra fordon

Du behöver:.
Jack.
Pallbockar.
Tire järn.
Lyft blocket kit.
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats.


1.
Lyft upp fordonet med hjälp av domkraft, och placera den på pallbockar. Se till att vagnen är säker innan du krypa under den. Ta bort den bakre däcken med däck järn och placera dem åt sidan. Placera en domkraft under axeln, och lyft upp den tills det bara kontakter centrum av axeln bostäder. Placera en uppsättning pallbockar under axeln, men håll dem på sin lägsta punkt.
2.
Skruva loss fabriken U-bultarna från axeln med hjälp av 1/2-tums Ratchet och uttag. Sänk domkraften tills axeln sitter på pallbockar ordentligt.
3.
Skjut hissen blocket på toppen av axeln. Det finns ett hål i mitten på axeln pad som överensstämmer med en pin på blocket, som kommer att hålla i blocket och bladfjäder anpassas. Det finns också ett hål på toppen av blocket, som överensstämmer med en pinne i mitten av bladfjäder. Använd domkraften för att lyfta upp axeln tills det når lyft blocken.
4.
Installera längre U-bultar som kommer med hissen blocket kit över axeln och bladfjädrar, sedan säkert ner dem med hjälp av hårdvara som följer med kit och en 1 /2-tums Ratchet och uttag.
5.
tillbaka däck, med däcket järn. Höj fordonet utanför domkraften med hjälp av domkraften och placera bilen tillbaka på marken.


Relaterade artiklar


turboladdare faq
hur man installerar en JVC bilstereo
hur man mäter hjul backspacing
hur du tar bort bafflar från en motorcykel ljuddämpare
original porsche ovala avgasrör tips
hur man programmerar en Keyless post för en Honda CR-V
hur man installerar Extraljus
racerbil tillverkning verktyg
hur man byter undre länkarmar på en GM lastbil
hur man installerar en stereoförstärkare & equalizer i en bil