hur man byter ett dörrhandtag på en Cheva lastbil

hur man byter ett dörrhandtag på en Cheva lastbil

Den yttre dörrhandtag på en Chevrolet lastbil eller SUV är designad för att kunna träda i fordonet, men det är också ett område som är tillgängligt för kundanpassning. Det finns många företag som erbjuder ersättning dörrhandtagen, och du kan även källan delar från högre utföranden än ditt fordon. Gör jobbet är inte komplicerat, men det kommer att ta dig lite tid att göra rätt-och kan vara frustrerande ibland

Du behöver:. .
Skruvmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats.
Fast nyckel set.
Ersättning dörrhandtaget.


1.
Placera skruvmejsel mellan dörren och dörrlås trim, sedan lossna dörrlåset med skruvmejsel som hävstång. Upprepa denna process för plast trim ringen som går runt det inre dörrhandtaget. Använd sedan skruvmejsel för att bända loss gummiskyddet vid kanten av dörren, av dörrlås och bakom dörren panelen. Denna process kommer att utsätta skruvar och bultar nödvändigt att ta bort handtaget och dörrpanelen.
2.
Skruva loss dörrpanelen från dörren med 1/4-tums Ratchet och uttag. Det finns en bult bakom dörren lås trim, en under armen vila och en annan längs botten av dörren. Dra av plasten kåpa motsatta sidan spegeln med händerna för att frigöra klippen. Tryck upp på dörrpanelen dra sedan panelen bort av dörren och lägg den åt sidan.
3.
Lean innanför dörren panel och skruva isär dörrhandtagen från dörren med hjälp av en fast nyckel. Sedan skruva isär handtaget genom hålet där du tog bort genomföringen i steg 1 att använda en 1/4-tums Ratchet och uttag.
4.
Dra i dörrhandtaget ut genom dörren och skjut plastclips bort av handtaget, släpper kopplingen mellan låset och dörrhandtag. Dessa är färgkodade plastflikarna som svänga ut på handtaget och släpp kopplingen metallstav.
5.
Håll ersättning dörrhandtaget utanför dörren och anslut kopplingen med händerna . Placera sedan i handtaget på insidan av dörren och skruva tillbaka på plats med en fast nyckel och en 1/4-tums Ratchet och uttag. Swing dörren öppnas och stängas för att testa att handtaget fungerar korrekt.
6.
Tillbaka dörrpanelen i omvänd ordning med demontering.


Relaterade artiklar


dodge stereo avlägsnande
hur man installerar klädsel i en Ford Mustang
hur man installerar warmers ATV hand
enda kontra dubbla utblås för V6 mustang
hur man tråd en Wolo horn
hur man får bästa möjliga ljud från din bil subwoofer
av eftermarknaden bilstereo kabeldragning
instruktioner för översittare hund Dyno dominator
hur du ökar dina chevy torsionsstavar
hur man bygger en glasfiber Takkonsol för ditt fordon