hur man ansluter en bilstereo kabelstammen till en dubbel radio

hur man ansluter en bilstereo kabelstammen till en dubbel radio

Före 1990-talet var det ganska svårt att koppla en bilstereo i ditt befintliga system. Men med nya produkter på marknaden, det är mycket lättare att ansluta ett kabelnät till ett fordon. Dual raden av bilstereo är utrustad med en sele som är ansluten till baksidan av däck och har trådändar slut på det. För att ansluta den till en bil audio sele-en som är specifika för ditt fordon-är inte bara lätt, kan det göras på cirka 15 minuter

Du behöver:
fordonsspecifika kabelnät. .
Avbitartång.
Wire crimpers.
Avisoleringstänger.
Blue rumpa kontakter.


1.
Placera ledningsnätet från Dual bilstereo i linje med fordonets specifika ledningsnätet så att ändarna är vända mot varandra.
2.
Använd Avisoleringstänger att strippa 1 /4 tum från slutet av varje tråd i varje sele. Då skrynkling en blå rumpa kontaktdonen på slutet av varje tråd i fordonet-specifika sele med tråd crimpers.
3.
Märke till att varje tråd på varje selen är färgkodade och på sidan av varje tråd är en tryckt etikett som talar om vad tråden. Bilstereo tillverkare och fordonsspecifika kablage tillverkare sele har samma färg specifikationer, så ditt mål är att ansluta varje sladd till motsvarande färgade kabeln på den andra selen.
4.
Crimp varje tråd av samma färg till den andra med hjälp av tråd crimpers. Skjut bara slutet på en tråd i det blå rumpa kontakten på den andra ledningen och crimp den på plats. Upprepa processen för varje tråd i Dual radio sele tills de är alla matchas upp. När de väl är, är de selar anslutna, och du kan fortsätta med din stereo installation.


Relaterade artiklar


hur man installerar en kall luftintaget på en ättling TC
hur man installerar dodge clearance ljus
hur man installerar en maska galler på en Jaguar X-Type
hur du lägger till racing dekaler till ett bestånd Mini Cooper
hur man installerar huva emblem
hur man kan räkna kubikfot för en subwoofer låda
hur du tar bort en Kia stereo
hur man installerar en Spyder kall luftintag
Enklaste sättet att sprayfärg din bil
hur man målar en gastank