hur du installerar en hitch på en Cheva Silverado

hur du installerar en hitch på en Cheva Silverado

Chevrolet Silverado är ett verk lastbil konstruerat för att dra tunga lass och drag massor av utrustning från en plats till en annan. Du kan enkelt dubbla bärförmåga din Silverado genom att lägga till dragkrok för släp, så att du kan dra motorfordon, släpvagnar, och även några mindre utrustning. Eftersom lastbilen är inställt för en hake, detta är inte en svår process, men innebär vissa tunga lyft

Du behöver:.
Spray penetrerande olja
. Stålborste.
Hitch kit.
3/8-tums Ratchet, förlängning och uttag.
Momentnyckel, förlängning och uttag.


1.
Sänk reservdäcket från den bakre delen av fordonet med hjälp av domkraft verktyg medföljer Silverado. Leta sedan reda hålen under stötfångaren som är placerade på vardera sidan av beståndet stötfångaren skumt hål. Spray dessa hål med penetrerande olja, sedan skrubba dem med en stålborste för att rensa ut all rost eller skala från trådarna.
2.
Skjut vagnsbultarna medföljer lås kit till metallplattor med fyrkantiga hål klippa ut, skjut sedan att monteringen in genom ramen och ut så att gängorna på bultar som hänger ut ur botten på ramen.
3.
Lyft skumt på plats och löst tråd muttrarna på bulten sticker ut från ramen med nötter enligt med drag kit. Då bult dragkroken till stötfångaren på samma sätt.
4.
Torque alla bultar ner med momentnyckel, förlängning och uttag beroende på vridmomentet specifikationer som anges i anvisningarna med dragkroken kit.


Relaterade artiklar


saker att göra din bil går snabbare
all terräng vs Helårsdäck
hur du gör dina egna avgassystem
hur man gör ett ljudsystem för bilen
fördelar och nackdelar med lågprofildäck
vad är header bultar?
hur du anpassar Dodge laddare
hur man bogsera en Jeep Wrangler
hur man kan sänka den bakre på min Silverado
hur man sätter större fälgar på en lastbil