hur du installerar en dragkrok på en Toyota Highlander

hur du installerar en dragkrok på en Toyota Highlander

Lägga till en dragkrok till din Toyota Highlander ger extra funktionalitet och mångsidighet i SUV. Med en man kan dra en liten båt, en ljus bil eller bara en rörlig ruta, beroende på dina behov. Det brukade vara att lägga till en hitch på ett fordon var en komplicerad process, men den Highlander kommer med pre-gängade skruvhål för att göra installationen enklare. I detta fall är projektet fordonet en 2006 Toyota Highlander

Du behöver:. .
Jack
Pallbockar.
3/8-tums Ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats.
Skruvmejsel.
Assistant.
Hitch kit.
24-tums bända bar.
Momentnyckel, förlängning och uttag.


1.
Lyft upp fordonet med hjälp av domkraft och placera den på pallbockar. Se till att vagnen är säker innan du krypa under den.
2.
Leta reda på dragkrok på förarsidan, strax till höger om avgaserna, och skruva isär den med 3 /8-tums spärrskaft, förlängning och uttag. Upprepa denna process på passagerarsidan också. Använd sedan skruvmejsel för att dra ut gummipluggarna längre bak på ramen järnvägen att exponera de gängade bulthålen under dem.
3.
Håll hake under stötfångaren med hjälp av en assistent och löst skruva fast rambalkar med hårdvara som följer med drag kit. På förarsidan, kan en av de bakre hålen har problem kö korrekt. Om så är fallet, använd 24-tums spett att driva mot dragkroken så att du kan gänga en bult på plats.
4.
Torque alla bultarna på kit till 56 fot /lbs med momentnyckeln, förlängning och uttag. Höj fordonet bort av domkraften med hjälp av domkraft och sätt tillbaka den på marken.


Relaterade artiklar


Skillnaden mellan touring och prestanda däck
Skillnaden mellan prestanda och suv däck
RODERHAKE vs boll
hur du installerar en ta07 radio på en 2007 toyota tundra
hur man rullar bilen fendrar
hur man byter en länk krängningshämmare på en Mitsubishi Lancer
vad är en låsning bakre differential för en Toyota?
Bilen inredning idéer
hur man installerar sänkningsfjädrar
hur man installerar en alpin dvd-spelare