hur du installerar en dragkrok på en Honda CRV

hur du installerar en dragkrok på en Honda CRV

När du äger en stadsjeep som Honda CRV, du kan transportera varor inom såväl som drar en last utanför. För att göra det behöver du en dragkrok och då kan du montera upp vagnar, ställningar cykel eller ens en liten båt. Installera Hitch är en ganska enkel process, med vissa inblandade tunga lyft. I detta fall är projektet fordonet en 2008 Honda CRV, men processen är liknande för andra fordon

Du behöver:. .
Jack
Pallbockar.
Spray penetrerande vätska.
Stålborste.
24-tums bända bar.
Hitch kit.
3/8-tums Ratchet, förlängning och uttag.
Momentnyckel och uttag.


1.
Lyft upp fordonet med hjälp av domkraft och placera den på pallbockar. Se till att vagnen är säker innan du krypa under den.
2.
Bort ljuddämparen galgar från ljuddämpare genom att lossa dem med händerna eller använda spett för extra kraft. Det finns flera gängade bulthålen på varje bildruta järnväg samt ett par i mitten av dragkrok. Spraya penetrerande olja i dessa hål sedan skrubba dem med stålborste. Detta bör ta bort all skala eller rost från insidan av hålet och göra bultning i Hitch lite lättare.
3.
Skjut hake över ljuddämparen och löst skruva fast med den 3/8-tums Ratchet, förlängning och uttag, och maskinvaran som medföljer hitch kit. Det finns en U-bult som följer med satsen som går runt dragkrok berget, och du bör löst bult detta på plats samtidigt.
4.
Åtdragninsmoment All hårdvara med momentnyckeln och uttag med 56 mul-pounds. Manuellt installera ljuddämparen, Höj sedan bilen bort av domkraften med hjälp av domkraft och sätt tillbaka den på marken.


Relaterade artiklar


gör det själv bil interiör
eftermarknaden avgassystem tips
vad som gör en bil aerodynamisk?
hur du lägger till en förstärkare till bilradion
hur du gör din bil tystare
hur du väljer rätt bränsle sparare - 4 delar
hur man får mer hästkrafter på en Chevrolet S-10
hur du tar bort en pelare trim från en Cheva Silverado
Mercedes krom avgassystem tips
hemgjord kall luftintag