den bästa bilen spårningsverktyg

den bästa bilen spårningsverktyg

Bil spårningsverktyg göra det möjligt för föräldrar att övervaka deras tonåring förare distans. De flesta spårningssystem är passiva, vilket innebär att de i allmänhet inte använder GPS och enkelt lagra information om hur och var bilen har körts. De mest aktiva system kan programmeras att skicka textmeddelanden till en förälders mobiltelefon när hennes tonåring föraren är fortkörning och kan också användas för att spåra en stulen bil.

passivt system Utan GPS

I varje bil årsmodell 1996 eller senare, innehåller passagerarens handskfacket en omborddiagnos (OBDII) kontakt. Davis tillverkar CarChip, som är en liten svart låda som ansluts till OBDII. Boxen kan lagra upp till 300 timmars resa detaljer, inklusive tid, datum, avstånd, hastighet, acceleration och motorproblem diagnostiska koder. Detta ger föräldrar möjlighet att se över de drivande verksamhet till tonåring och ger den vanliga människan ett diagnostiskt verktyg som tidigare endast tillgänglig för branschfolk bil service. Från och med 202C de CarChip fanns tillgänglig vid WeatherConnection. com för $ 100, på Jegs. com för $ 76 och på AmbientWeather. com för $ 99.

Passivt system Med GPS

3100INT, som lanserades av Land Air Sea Systems, kan vara ansluten till din hemdator för att skapa en datoriserad analys av körbeteende. En gång i veckan, USB-minne, en komponent som ingår som en del av systemet, tas bort från bilen och används för att generera inte bara data, utan kartor över driven rutter, samt personlig körtips genereras av förarens eget beteende bakom hjulet. Även om systemet är passiv, vilket betyder att det inte generellt kan användas för att spåra en förare i realtid, kan GPS-komponenten i systemet, skall användas av polisen för att bistå vid indrivningen av en stulen bil. Från och med 202C de 3100INT fanns tillgänglig på RfWel. com för $ 280, på Underbid. com för $ 257 och på Quantum-Wireless. com för $ 260.

Spårning i realtid Device

STGPS nyligen infört ett spårningsenhet namnet TrimTrac Pro, som möjliggör för föräldrar att följa sina tonår i realtid. En tonåring ställning kan ses på nätet, så kan hans nuvarande hastighet och riktning. Om datorn är inte tillgänglig, kan telefonen användas, och en automatisk röst kommer att rapportera bilens aktuella position, hastighet och riktning. Föräldrar kan varnas via mobiltelefon eller e-post om en tonåring går över en viss hastighet tröskel. Dessutom kan upp till 10 rektangulära eller cirkulära gränser vara fördefinierade och föräldrar kan anmälas om tonåringar flyttar in i dessa regioner. Dessutom ger enheten en fjärrstyrd lås-låsa upp hemifrån om knapparna blir inlåst i bilen. Startern kan också inaktiveras på distans, om fordonet är stulet, och systemet kommer också att varna användaren för andra potentiella problem, såsom låg batteri. Dessa system är överlägset bättre än passiva system både i fråga om stulna fordon återhämtning och fjärrövervakningsfunktioner. I 202C de TrimTrac Pro spårning i realtid enheten var tillgängliga på RVFunProducts. com för $ 245, på CascadeGPS. com för $ 221 och om ConsumerSecurityProducts. com för $ 269.


Relaterade artiklar


EBC bromsbelägg egenskaper
hur man gör en kort luftintag
registreringsskylt täcka idéer
hur man limma Harley emblem på en bensintank
hur man kör en amp tråd för en Saturn
hur man spelar in ett röstmemo under körning en 08 Nissan Altima
hur man installerar en CD-spelare i en Ford kontur
hur man installerar bilstereo
cool anpassade van tips
hur man byter en automatisk stereo med infinity