är en bakre krängningshämmare behövs?

är en bakre krängningshämmare behövs?

Front sway bar är en strikt nödvändighet för alla bilens fjädring, men bak svajar barer är viktigare på vissa fordon än andra. Hur viktiga de är beror på vilket program

Syfte

Sway barer vridande fjädrar som ansluter på var sin sida till varje. andra och chassit. Ta bort en bakre krängningshämmare ökar mängden av bakre krängning och tendens till över-styrning.

Framhjulsdrift

Eftersom alla framhjulsdrivna (FWD) bilar har en naturlig tendens att under-styra samtidigt på strömmen kan ta bort den bakre krängningshämmare faktiskt hjälp under prestanda körning. Det kommer dock att göra tillbaka mer benägna att glida vid kurvtagning.

Bakhjulsdrift

bort en bakre krängningshämmare på en Rear Wheel Drive (RWD) bil kommer att göra det benägen att över-styrning av gasreglage och power-glidande (drifting) i kurvor med motor.

fyrhjulsdrift

Four Wheel Drive (4WD) och fyrhjulsdrift (AWD) fordon påverkas av krängningshämmare bort på ungefär samma sätt som FWD bilar.

karosseriform

Tillbaka tunga stationsvagnar, stadsjeepar och kombicoupé kommer att ställa mycket mer krängning och över-styra med bakre bort krängningshämmare. Pick-up truck kommer att utveckla en tendens att power-bild.


Relaterade artiklar


krom avgas byte tips
hur du ändrar din bil
hur man installerar 2g turbo timer
Alabama Färgtoning lagar
hur man köper en pistol sprayfärg för en bil
hur aluminium sprayfärg bil fälgar
installationsanvisningarna för en pionjär stereo i en Cheva lastbil
hur du anpassar en Nissan 350Z
hur man installerar en F150 krängningshämmare
hur man installerar ett kabelnät på en Cheva van uttrycka