Hur man monterar en dragkrok på en Ford Escape

Hur man monterar en dragkrok på en Ford Escape

När Ford Escape första infördes 2000 för 2001 års modell var det tänkt att vara ett alternativ till Explorer, ett fordon som kunde inte bara dragande barnen till basebollplanen utan även drar en last bakom sig. The Escape är inte annorlunda, med den extra fördelen av att vara tillgänglig med en hybridmotor. Installera en dragkrok till en flykt är inte svårt men innebär en del tunga lyft. I detta fall är projektet fordonet en 2008 Ford Escape Hybrid

Du behöver:.
Penetrerande olja.
24-tums bända bar.
4 meter tunn ståltråd.
Assistant.
3/8-tums Ratchet, förlängning och uttag.
Hitch kit.


1.
Spraya penetrerande olja på ljuddämparen avgas galgar och använda 24-tums spett för att släppa ljuddämpare bort av galgar för att frigöra lite rummet.
2.
Kör en tråd från den bakre hålet på ramen järnväg i hålet i stötfångaren slutet av bildrutan, precis vid stötfångaren. Detta kommer att bli en pull tråd som kommer att dra igenom en bult.
3.
Thread en blixt från klar skumt satsen till en av de ram plåtar som ingår i ram-kit och slips som till kabeln du matas genom den bakre delen av ramen. Dra kabeln från hålet på framsidan av theSUV så att den drar bulten ur hålet nära stötfångaren, genom ramen järnväg, tills den går genom hålet där du har kabeln matas. Detta kan vara frustrerande eftersom bulten kan fastna, men med tålamod kan det göras. Gör detta för båda sidor.
4.
Lyft skumt på plats med hjälp av en assistent och löst bult dragkroken till den bakre bulten som du gick igenom i steg 3. Säkra det löst på plats med hjälp av 3/8-tums Ratchet, förlängning och uttag.
5.
Upprepa processen i steg 3 med varje bulthålen på dragkroken. Sedan fast dem alla ner med en 3/8-tums Ratchet, förlängning och uttag.
6.
Momentnyckel till 75 mul-pounds med momentnyckeln, utvidgning och uttag och sedan installera ljuddämparen manuellt. Höj fordonet bort av domkraften med hjälp av domkraft och sätt tillbaka den på marken.


Relaterade artiklar


hur du tar bort en radio pionjär bil
hur man programmerar en Keyless post för en Honda CR-V
hur du tar bort racing ränder & dekalerna från bil
hur du tar bort ratten från en Cheva S10
billiga sätt att öka hästkrafter i en 1989 Mustang GT
hur man installerar en CD-spelare i en Cheva lastbil
Hur en 12 volts kylare arbete?
rostfri bult-on avgassystem tips
Hur man testar en switch med en ohm mätare
hur man installerar en maska galler på en Jaguar X-Type