instruktioner för översittare hund Dyno dominator

instruktioner för översittare hund Dyno dominator

Den Bully Dog Dyno Dominator är en modul för Duramax 6. 0L och Powerstroke motorer. Den är kompatibel med Bully Dog Power Pup Downloader och Outlook Monitor. En gång installerat, lägger tre hästkrafter inställningarna. Lager, Blånor och Extreme och inställningarna är justerbara i farten med hytt monterad vippbrytare

Installation Basics

Det finns två sätt att installera Bully Dog Dyno Dominator: en med Outlook Monitor och en utan. Båda metoderna behöver Dyno Dominator Module, en modul sele och en kardborre rondell och band halka. Lägga till en hytt omkopplare kräver Vippomkopplare liksom det material som riktigt passar omkopplaren i hytten. Outlook övervaka installationen kräver inte Vippomkopplare

Grundläggande verktyg behövs för att installera modulen. Ett platt huvud och Phillips skruvmejsel, en borrmaskin med 5 /16 "borr, liksom en 1 /8 "rör kranen, och 9 /16", 5 /8 "och 5 /16" nycklar. För att installera defueling alternativ som finns tillgängliga med Bully Dog Dyno Dominator kräver Pyrometern sonden samt Outlook bildskärmen , vilket innebär att defueling alternativ är inte tillgängliga med hytten monterad brytare installera.

Cab Switch Installation

Stäng av tändningen och helt ta bort batteriet från motorn. Ta bort de två stora pluggar anslutna till Engine Control Unit (ECU), och dessa kontakter kan köras under servostyrning reservoaren, där de kan kopplas till modulen sele pluggar. De tolv stiftskontakten är sedan köra genom ett hål i brandväggen, i området kring bromsen in i fordonets hytt. Denna kontakt är ansluten till Dyno Dominator bakom bromsen på vänster om rattstången. Anslut bilens batteri och slutföra en start kontrollera att allt fungerar korrekt.

Outlook Monitor Installation

Följ alla steg i hytten switch installation, men inte installerar hytten switch. Istället ansluter Outlook bildskärmen till Dyno Dominator hjälp av Universal Gauge Harness, efter den bifogade anvisningar som etiketter på Universal Gauge Harness. För Outlook övervaka installationen, kan ledningarna gömmas bakom förarsidan instrumentpanelen. Fäst monitorn i hytten med antingen en vindruta eller pelare pod montera.

När Outlook Monitor är installerat, gå till installationen av defueling alternativ. Bully Dog rekommenderar att detta steg inte tas av en novis mekaniker eftersom denna innefattar borrning på avgassystemet. Även utan defueling alternativ, det finns flera inställningar för användning med bildskärmen som skall förbättra fordonens prestanda. Outlook inställningarna valda beror på märke och modell på fordonet och skärmen ger snabb för urval.


Relaterade artiklar


vad är skillnaden mellan krom & polerade fälgar?
turboladdare faq
hur krok i spänningen spårvidd till ett batteri
hur man lyfter din lastbil
dubbla utblås jämfört med enkel avgassystem
hur du tar bort ventilerna på en Silverado pickup
vad däcket passar en 19x8 fälg?
hur man installerar en backkamera
hur du tar bort krockkudden från en chevy pickup
hur man kan sänka en Buick