hur nyans kontur bakljus

hur nyans kontur bakljus

Inköp tonade, kontur bakljus kan ge din bil den stil du vill, men det kan också bli dyrt. Hellre än att spendera massor av pengar för tonat glas linser, överväga alternativa sätt att färgton ljus kontur svans, som att använda ett fönster färgton. Detta alternativ är billigare än att köpa färgade linser, och nyansen på bakljusen kan enkelt justeras vid behov

Du behöver:. .
Platt skruvmejsel
Hylsnyckelsats (tillval).
Färgton.
Utility blad.
Diskmedel och vatten.
Sprayflaska.
Gummiskrapa.
Hårtork.
Eltejp.


1.
Använd en skruvmejsel eller skiftnyckel för att lossa lamporna konturen svans från din bil och en platt skruvmejsel för att dra ur ljuset.

2.
Täck bakljus med nyansen materialet och använda ett verktyg för blad för att skära till den allmänna formen på din kontur baklykta.
3.

Spraya bakljus med en blandning av diskmedel och vatten. Detta kommer att göra det lättare att göra det täcka bakljus korrekt. Ta bort skyddspapperet från den färgton och tillämpa färgton på objektivet för bakljus.
4.
Släta ut färgton på svansen ljus med hjälp av en gummiskrapa. Använd gummiskrapa för att hjälpa placera nyans tills kanterna är ungefär i linje med kanterna på baklykta.
5.
Värm nyans med hjälp av en hårfön. Jämna ut eventuella rynkor som finns kvar, som arbetar nyansen mot konturen baklykta kant.
6.
Klipp av överskottet färgtonen bort med verktyget bladet. Ge mer hållbarhet till nyans genom att tejpa kanterna till bakljus med eltejp.

Tips och varningar


 • Använd aldrig en röd nyans på framsidan lyser av ett fordon. Detta kan orsaka problem med myndigheterna.


 • Relaterade artiklar


  vad är en bil hastighetsgivare?
  hur man böja störtbågar
  hur man kan förbättra dieselkraft
  var att hitta grafik för 2007 Jeep Wrangler
  hur man bygger en räv kropp mustang
  Hur dynamometrar arbete?
  hur du tar bort en radio från en Lexus
  krom färg tips
  hur man byter fjädrarna på en Cheva S10
  hur hamn & polera en insugningsrör