hur man installerar en förstärkare i en Honda Element

hur man installerar en förstärkare i en Honda Element

Honda Element ägarna vill skapa ett kraftfullt system bilstereo har många alternativ. Du kan uppgradera dina högtalare för att ge ett bättre ljud eller byta till en mer kraftfull stereo däck. Det säkraste sättet att ge en renare, mer kraftfullt ljud i din Element är att lägga till en förstärkare. Du kan har en förstärkare installeras av en bilstereo professionell, eller kan du installera en förstärkare dig själv för en bråkdel av kostnaden

Du behöver:.
Phillips skruvmejsel
. Skruvmejsel.
Förstärkare kabelsats.
Drill.
Gummiringar.
Kabelstam adapter.
Plastdistanserna.
Högtalarkabel.


1.
Koppla bort den negativa batterikabeln från Element batteri. Den negativa kabeln är svart och ansluter batteriet med motor eller ram av fordonet. Använd en Phillips skruvmejsel för att lossa kabelns klämman. Ta bort klämman från minuskabeln post och vila bort den från batteriet.
2.
Fäst ändarna förstärkaren ringen (från förstärkaren kabelsats) till pluskabeln av elementet batteri . Ta bort säkringen från förstärkaren ringkontakt och dra kabeln i kabinen av Honda. Borra ett hål i brandväggen på insidan av fordonet. Placera en gummigenomföring i den nya öppna för att skydda kabeln.
3.
Dra strömkabeln på baksidan av Honda Element. Använd en kåpa för att ta bort panelerna i dörrar som håller fast mattan på golvet. Kör kablar på baksidan av elementet under mattor.
4.
Ta bort stereon. Använd en kåpa verktyg eller skruvmejsel för att bända upp kåpa som omger stereon borta från instrumentbrädan. Arbeta platt verktyg från botten i ytterkanten av panelen tills den är helt fri från instrumentbrädan.
5.
Bort de fyra skruvarna i hörnen av stereo fästet med en Phillips skruvmejsel. Dra stereo från sin docka tills anslutningar på baksidan kan nås för hand.
6.
Dra kabeln grupper från stereo av plast ledningar bindemedel, inte ledningarna själva. Anslut grupper att ett kabelnät adapter. Adaptern kommer vara tydligt märkt för att visa var anslutningar bör göras (antingen förkortningar eller färgkod). Anslut kabelstammen till stereon.
7.
Anslut turn-on bly och signalkabel (ingår i förstärkaren kabelsats) till kabelnätet adaptern och kablarna till baksidan av Honda. Kontrollera att signalkabeln är leds på motsatt sida av elementet som kraftförsörjning för att undvika störningar.
8.
Anslut turn-on bly, signalkabeln och makten leverans till förstärkaren. Anslut högtalarkabeln från förstärkaren till högtalarna du vill ha förstärkt. Använd samma rutt som fastställts av de bakre högtalarna "kablarna.
9.
Anslut en jordkabel (AMP kabelsats) från förstärkaren till en kopplingspunkt på Honda Element: s ram. Varje bult eller skruv räcker.
10.
Tillbaka stereon i elementets stereo docka. Sätt tillbaka de fyra skruvarna i stereo fästet med en Phillips skruvmejsel. Knäpp kåpa på för hand runt stereon.
11.
Byt ut negativa batterikabeln på minuskabeln på batteriet. Placera kabelns klämman runt minuskabeln inlägget. Dra åt klämman med en Phillips skruvmejsel. Placera säkringen i säkringshållaren på förstärkaren ringkontakt (ansluten till den positiva bly).

Tips och varningar


 • Placera förstärkaren på platsen för din val med ett par överväganden: För det första kommer förstärkaren alstrar värme när den används. Den plats som du väljer bör erbjuda god ventilation. Om du monterar förstärkaren under ett säte, använd plastdistanserna att höja förstärkaren för att ge ventilation. Den vanligaste platsen är i bakluckan eller bakre lastutrymmet på fordonet.
 • Ground förstärkaren med någon bult anslutas direkt till ramen av fordonet. En jordkabel ingår i förstärkaren kabelsats.


 • Relaterade artiklar


  hur du ansluter en eftermarknad radion till en fabrik Bose
  acura nyckellösa fjärrprogrammering instruktioner
  hur man installerar chocker coilover fjäder
  hur man målar din motorcykel för nybörjaren
  hur man beräknar den ungefärliga sammanlagda diametern av ett däck
  installationsanvisningarna för mottagare pionjär bil
  hur du tar bort en stereo från en Mazda metro
  vad är en måne tak?
  det bästa sättet att lägga hästkrafter till en 350 motor
  vad som är lagligt Färgtoning?