hur man gör egna ljus på bilar

hur man gör egna ljus på bilar

Ett av de enklaste sätten att snabbt anpassa din bil är genom egna ljus. Anpassad belysning och anpassade alternativ belysning för Bilarna finns i ett nästan oändligt utbud som kan installeras i ditt garage med några enkla verktyg. Välja rätt anpassade ljus kit och perfekt anpassade ljus färg kan ställa din bil bortsett från de andra på väg i samma märke och modell. Ta dig tid att göra forskning på strålkastare, bakljus, ljus kit och alternativ glödlampa för ditt specifika fabrikat och modell så att du kommer att välja den perfekta anpassade lamporna för din bil.

Du behöver:
Bil
. Dator.
Internet.
Lights.
Skruvmejsel.
Digital Camera.


1.
Beställ och installera dimljus om bilen inte har dem. Dimljus är både funktionella och estetiska. Anpassad dimljus kan förbättra din synlighet när du kör i dimma samt ge bilen ett mer elegant utseende.
2.
Uppgradera ditt strålkastare Xenon HID lampor genom att installera en konverteringssats för bilens märke och modell. Xenon lampor är ljusare i mörkret och effektivare, plus det finns ingen glödtråd vara lossnat om du träffar ett gupp i vägen eller köra genom områden vägbyggen.
3.
uppgraderar lökarna i din bakljus eller helt ändra din bakljus till de nya Euro lampor eller LED-lampor. Använd OEM spec bakljus att uppgradera lökar medan du använder den gamla bostäder och ledningar. Eller för en mer elegant och sportig look, konvertera ditt system till Europa ljus kit eller lysdioder (LED) ljus kit som finns specifikt för bilens märke och modell.
4.

Installera strålkastare omfattar att ge intryck av anpassade lampor på lager ljus eller att ytterligare anpassa den egna ljus på din bil. Dessa kommer i olika färger, se till att välja sådana som inte minskar din synlighet när du kör.
5.
Installera tredje bromsljus om det är ett alternativ tillgängliga för din bil. Vissa sportiga fordon har denna möjlighet genom eftermarknaden del återförsäljare.

Tips och varningar


 • Om du inte är personligen bekväm ändra ljus kit själv eller slutfört de nödvändiga ledningsdragning, ta med din eftermarknaden delar till en butik så att en professionell auto tekniker kan installera dem.
 • ta före-och-efter bilder på din bil med en digital kamera som kan fota i svagt ljus utan blixt för att skapa före-och efter bilder av dina egna ljus uppgraderingen.
 • Spara alla kvitton och garantin för din anpassade ljus, placera dem i en säl-stånd plastpåse, och lagra dem i handskfacket, mittkonsolen, eller annan säker plats för framtida referens och framtida ägare av bilen.
 • inte göra några ändringar som minskar din synlighet under körning. Använd inte anpassade lampor som minskar synligheten för din bil för andra förare, heller. Om du använder lampkupor i rök som tråkig strålkastarna, installera fristående dimljus för att kompensera och förbättra din bil synlighet för mötande trafik.


 • Relaterade artiklar


  mustang efi till carb konvertering
  gör det själv dragkrok för en Nissan Sentra
  hur man installerar en CD-spelare i en Chevrolet lastbil
  hur man limma Harley emblem på en bensintank
  all terräng vs Helårsdäck
  Hur man monterar en kastrull stål rulle
  hur du tar bort en fabrik gallret från en Dodge Charger
  hur man ansluter ett batteri isolator
  hur du installerar en laddtryckmätare i en pelare pod Nissan Patrol
  hur man målar en gastank