hur man byter en huva prydnad

hur man byter en huva prydnad

I äldre bilar var huva ornament används främst för att täcka radiator mössor, men det är dessa dagar Kylarprydnad rent estetiska. När det gäller att ta bort och ersätta en huv prydnad, är större huva prydnadsföremål monteras ofta på våren bultar och mindre ornament och emblem kommer att använda lim, och några ornament kommer att använda en kombination av båda. Byta huva prydnad är ett av de enklaste bilen ändringar du kan göra, och det svåraste är att ta hand repar inte färgen när du tar bort prydnad.

Du behöver:
Tänger
. Plastskrapa.
Handduk.
Vaxad tandtråd.
Hood prydnad.


1.
Öppna huven på din bil. Kontrollera under för att se om det finns en bult som håller prydnad till huven.
2.
Om bultas fast i suffletten, att använda en tång lossa bulten. Du ofta behöver bara vrida på bulten 90 grader för att få den att släppa.
3.
Stäng huven. Använd en plast skrapa försiktigt bända huven emblemet upp lite. Använd en handduk under skrapan att skydda bilens färg.
4.
När du har fått en kant av prydnad upp lite, ta lite tandtråd och med hjälp av en sågning rörelse, separera Kylarprydnad från limmet.

5.
Torka bort all överbliven limrester på motorhuven.
6.
Ersätt med din nya huva prydnad. Om utsmyckningen har en självhäftande baksida, ta bort papperet och placera på plats. Om utsmyckningen är fäst med en bult, öppna huven på bilen, placera den prydnad på plats, och dra åt bulten med tång.


Relaterade artiklar


hur du tar bort en radio från en Jeep Cherokee
dynatech rubriker installationsinstruktioner
hur man bestämmer vilka tonneau täcka är rätt för dig
Kan jag måla min instrumentpanel?
hur man kan minska ljudnivån inuti bilen hytter
dodge stereo avlägsnande
hur man installerar en alpin dvd-spelare
fönster nyanser tips
hur du lägger vikt på en framhjulsdriven bil
hur man installerar en CD-spelare i en Chevrolet lastbil