hur du tar bort hjulet låsa utan nyckel

hur du tar bort hjulet låsa utan nyckel

Flera bilar på marknaden idag är utrustade med ett hjul lås från fabriken, som är utformad för att hålla hjulen blir stulen. Men om du inte kan ta bort dina egna hjul eftersom du inte har fabriken nyckel, måste du vara kreativ för att ta bort hjullås. Detta kommer att förstöra låset och det uttag som används för att ta bort det, men du kommer att kunna ta av hjulet

Du behöver:. .
Crazy lim
1/2-inch Hylsnyckelsats.
5-lb slägga.
1/2-inch breaker bar.
Ersättning hjul lås in med nyckel.


1.
Placera en sockel över hjullås med händer och försöka hitta en storlek som är bara blyg av monteringen i hjullås. Du kommer att tvinga uttaget på, så du vill vara säker på att det blir en tight passform. Detta är också kommer att förstöra uttaget, så använd en billig uttag eller ett din verktygslåda kommer inte att missa.
2.
Applicera galen lim insidan av sockeln och placera uttaget på toppen av hjulet lås. Använd 5-lb slägga på sockeln till hammaren den på plats. Du vill att det ska gå tätt över hjullås så se till att det är väldigt tight. Låt limmet satt till 10 till 20 minuter.
3.
Placera 1/2-tums breaker bar på uttaget och vrid den moturs för att bryta hjullås gratis. När den är av, ta bort och placera den åt sidan.
4.
Installera ett lås ersättare hjul med nyckeln hjullås med kitet och 1/2-tums brytaren baren .


Relaterade artiklar


diy rökt strålkastare linser
hur du monterar extra mätare i en Subaru Outback
Hur man använder en Pontiac Montana dvd-spelare
hur man får mer hästkrafter på en Chevrolet S-10
hemlagad vw strålkastare
hur man köper flaket täcker
camaro ljuddämpare tips
hur du tar bort mittkonsolen på en GMC Sierra
hur man installerar mercedes Hjuldistanser
hur man mäter ljus lastbilshytt