hur du tar bort en säng lastbil verktyg

hur du tar bort en säng lastbil verktyg

De flesta lastbilar är utrustade med en traditionell eller stepside säng, men de är inte de enda alternativ som finns. Du kan också få ett verktyg säng på din bil, som kan anpassas hur du vill. Självklart, om du väljer att gå tillbaka till en traditionell säng, kan du göra det också, men du kommer att behöva hjälp av några vänner att göra grovjobbet på sängen, eftersom det kommer att bli betydligt tyngre . än en typisk flaket

Du behöver:.
kryssmejsel
1/2-tums Ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats.
3-4 assistenter.


1.
Öppna upp alla förvaringsutrymmen om nyttan sängen och tömma ut allt som kan vara inne i dem. Du vill ta bort alla övervikt från sängen.
2.
Skruva av bakljusen från sängen med Phillips-skruvmejsel. Vrid ut glödlampan uttag från baksidan av bakljus med händerna och tryck ledningarna genom hålet i säng för bakljus, tills ledningarna vidrör marken.
3.
Skruva loss gasen påfyllningshalsen från botten av verktyget sängen med 1/2-tums Ratchet och uttag. Sedan krypa under fordonet och skruva isär sängen från ramen med 1/2-tums Ratchet, utbyggnad och uttag.
4.
Space dina assistenter lika runt sängen. Du vill vara säker på att var och en av dem har ett ungefärligt belopp för samma vikt. Lyft sedan använda benen för att flytta verktyget sängen upp från i ramen och sedan dra den tillbaka och placera den på marken.


Relaterade artiklar


hur man får bästa möjliga ljud från din bil subwoofer
hur man wire en Dodge RAM broms trailer från scratch
hur hitch upp din båt eller släpvagn enkelt
hur du tar bort grillen på en 2007 Dodge RAM
hur man gör en snorkla för en jeep
registreringsskylt täcka idéer
hur man kan öka prestandan hos din Mitsubishi
hur man installerar flätade rostfritt stål linjer broms
hur till förbifartsleden den katalysatorer på en sierra lastbil
DIY: Veggie bil