hur du anpassar en begagnad skåpbil

hur du anpassar en begagnad skåpbil

När du kör runt i stan och se alla bilarna på vägen, tycks de alla har samma trista utseende. Men du behöver inte vara som alla andra. Oavsett om din budget är stor eller liten, kan du konvertera en begagnad van att passa din egen smak. Anpassa din van är ett sätt för dig, ditt företag eller politisk kandidat för att stå ut i mängden och få lite gratis publicitet medan du kör runt i stan
1.
Måla van en uppfriskande färg eller flerfärgad. Om du har en blomma företag eller precis som blommor, måla buketter av dem på sidoväggarna. Överväg att ha van professionellt målade.
2.
Fäst solskyddskräm på insidan bakre luckan fönster och alla sidorutor. Få skärmar som hävdar att de blockerar skadliga solstrålarna.
3.
Sätt en huva prydnad på bilen. Det är inte vanligt att se en huva prydnad på en skåpbil, så din kunde stå ut i mängden. Du kan få en på skroten eller bifoga någon Longhorns.
4.
Installera en hydraulisk hiss skoter på baksidan av bilen. Dessa hissar är användbara tillägg till transport särskilda typer av rullstolar och deras speciella passagerare.
5.
Lägg till en infällbar ramp för rullstolar. Ramperna kan installeras vid sidan dörr eller baktill ingången till van. Utmärkt för att hjälpa rullstolsbundna personer i bilen.
6.
Montera en megafon på van instrumentbrädan. Jättebra för politiska kampanjer eller hem-game manifestationer pep.
7.
Bifoga förtryckt bilder på dina politisk kandidat. Köra runt i stan och låta folk se vem som kör för kontor. Distribuera flygblad och andra saker kampanj längs vägen.
8.
Sätt fluorescerande tejp på främre och bakre stötfångare. Se till att du får den typ som kan ses väl på natten. Precisera ord med bandet som "för nära", eller "Night Rider".
9.
Montera en cykel rack på baksidan av bilen. Måla cykeldelar på sidan av den van vid cykling är din sport.
10.
går alla ut och bygga själv några sittplatser och utfällbara bord för van.


Relaterade artiklar


den bästa typen av Färgtoning
hur man kan öka hästkrafter i en Dodge Charger
racerbil tillverkning verktyg
hur man installerar en CD-spelare i en Ford Focus
hur du ändrar din bil
vad är en kort växelreglage?
hur du gör din egen kalla material luftintag
mustang efi till carb konvertering
hur man beräknar den ungefärliga sammanlagda diametern av ett däck
vad är o2 sensor?