hur att skapa en bil dekal

hur att skapa en bil dekal

Bil dekaler är oftast tillverkade av vinyl med en självhäftande baksida för att fästa till ytan på ett fordon. Dekaler är konstruerade för att användas som ränder, flammor, olika utföranden, samt markeringar för brottsbekämpning och utryckningsfordon. Populariteten av dekaler har ökat på grund av den ständigt föränderliga alternativ som de tillhandahåller för grafiska uttryck samt deras hållbarhet och lägre kostnad jämfört med specialiserade lackeringar

Du behöver:. .
Paper
Färgpennor.
Linjal eller måttband.


1.
Börja med att bestämma vilken typ av dekalen ska utformas. Om till exempel är dekal som ska användas på ett brottsbekämpande fordon, det finns vissa kriterier som bör beaktas, såsom ordalydelsen bör vara klart läsbara, lättförståeliga och igenkännbara.
2.

Införliva logotyper och färger som är lämpliga för officiell märkning. Om dekalen är dekorativa, använda kompletterande färger som arbetar med färgen på fordonet.
3.
Mät ytan på bilen som dekal kommer att användas. Spela in dessa mätningar eftersom detta är information som tillverkaren kommer att behöva.
4.
Skissa på dekalen med färgpennor för detaljer och förtydligande. Se till att få slutligt godkännande från nödvändiga källor inför mötet med en tillverkare.
5.
Träffa ett företag som specialiserat sig eller har förmågan att producera dekaler i olika storlekar. Nuvarande konstverk till sina företrädare och diskutera några särskilda villkor eller önskemål. Diskutera prissättning och tid att slutföra projektet och få en skriftlig uppskattning före undertecknande av på arbetet.

tips och varningar


 • in synpunkter från flera olika källor medan du skapar en dekal. De flesta människor har olika åsikter som inte nödvändigtvis måste följas. . Men detta är en bra informationskälla
 • Se till att få slutligt godkännande av all design före mötet med en tillverkare
 • Skaffa en skriftlig uppskattning eller en kopia av arbetsordern innan låta arbetet ska börja.


 • Relaterade artiklar


  Vad gör en blow-off ventil?
  cherokee nyckellösa fjärrprogrammering instruktioner
  hur man installerar en GT hjul bidrag styrning
  diy bil underredsmassa
  hur du installerar en ny radio i en Subaru Forester
  hur man programmerar en Keyless fjärrkontroll för en 2002 Chrysler Town & Country minivan
  hur man beräknar den ungefärliga sammanlagda diametern av ett däck
  hur man installerar en mätare stealth uppsving
  turboladdare faq
  Vad är fälgar?