hemlagad Jeep Wrangler kall luftintaget

hemlagad Jeep Wrangler kall luftintaget

En kall luft intag kan förbättra din Jeep Wrangler's bränsleekonomi och hästkrafter. En hemmagjord kall luft intag kan ha samma verkan som en eftermarknad version

Cone

Kylluftsintag koner suga in luft snabbare än fabrikens intag visas eftersom luftfiltret inte begränsas av en inkapslad box. Det finns många likheter mellan strukturen i en kall luftintaget och fabriken luftburken systemet-den enda skillnaden mellan de två delarna är att slutet på rören olika (i. e. har kall luftintaget konen medan fabriken har luftburken). Med smärre justeringar, kan en kall luftintag vara anpassade installeras på en Jeep Wrangler av metall klämmor finns på en Biltema.

Installation

Koppla fabriken luftburken från rören och skruva upp den för att ta bort den från jeep . Ta bort luftburken kommer att göra plats för konen som kommer att ersätta det. Kontakten för konen är ungefär samma storlek som rör, om inte lite större-det är därför den metall klämmor används. Utöka metallklämman så att den passar runt utsidan av intaget och placera den över rören i Jeep. Dra ner klämman tills konen är passform på rören.


Relaterade artiklar


hur du kan få en vinsch kabel på ett varna vinsch
hur du spårar din bil
hur man gör en stötfångare metall lastbil
soltak / måne tak definitioner
hur man installerar en CD-spelare i en Chevrolet lastbil
hur du installerar en radio i ett 1988-1992 Chevrolet Silverado
diy bil underredsmassa
hur man kan sänka en Buick
hur man kan anpassa coilover
Färgtoning lagar i delstaten Florida