bil högtalare anvisningarna för byte

bil högtalare anvisningarna för byte

En bra ljudanläggning är viktigt för många bilister, och det kan lägga andrahandsvärde på ett fordon. Installera nya högtalare för att ersätta fabriksinstallerade högtalarna kan lägga ljudvolym och tydlighet och kan öka den allmänna ljudkvalitet. Installera nya högtalare är relativt enkel och snabb, och kan omvandla ljudupplevelse i bilen

Hitta ersätter Högtalare

Letar efter den perfekta ersättaren högtalare kan ett jobb i sig. När du letar efter nya ljud utrustning är det viktigt att hitta högtalare som passar ditt fordon. Medan de stora detaljisterna som Target och Wal-Mart erbjuda medium eller låg kvalitet på högtalare, elektronik butiker som Best Buy kommer att ha ett bredare urval av namn märke utrustning. EBay och andra online auktionssajter eller näringsidkare kan ge ett bra urval av nya och begagnade bilens högtalare. Nya och erfarna audiofiler både kan ha den bästa lyckan på fordonet ljud specialaffärer, som tillhandahåller sakkunskap utöver installationshjälp vid behov.

Ta bort gammal Högtalare

Först, se till att fordonet är avstängd och batteriet negativa kabeln kopplas ur. Med en skruvmejsel i handen, leta upp galler täcker streck högtalarna (ligger nära vindrutan) och ta bort skruvarna. En 90-graders skruvmejsel kan vara nödvändigt att ta bort skruvarna närmast vindrutan. Bara att koppla elektriska kontakter och ta bort fästen som håller högtalaren på plats. Ta bort högtalaren, tagit del av polaritet (talarens positiva ände skall vara större och märkta med ett "+" eller färgade prick).

Ta bort dörren högtalarna på ett liknande sätt, ta bort skruvarna för att ta av gallret. Pop ut gallret och demontera fabriken högtalaren, och noterar polaritet.

Installera nya högtalare

Använda ett kabelnät, bifoga nya högtalare, pressning anslutningar genom att följa bruksanvisningen som följer med nya högtalare. Enligt Crutchfield. com, bör du inte använda eltejp för att säkra eventuella kopplingar, eftersom de kan lossna senare. Kontrollera att alla kablar sitter fast innan du testar högtalarna. Efter högtalarna fungerar korrekt, sätt tillbaka galler.


Relaterade artiklar


hur du installerar en frontgrill på en Chrysler 300
bränsleekonomi tips i klassiska bilar
Mercedes krom avgassystem tips
den bästa typen av Färgtoning
hur man kan anpassa coilover suspension
hur man byter en vinsch rep
de typer av motorblock
hur man installerar Fords OEM-radio
hur du installerar en turbo kit på en bil
hur blinka en bil dator