bästa däcken för Ford Freestyle

bästa däcken för Ford Freestyle

Ford Freestyle är en stor crossover fordon som byggdes i framhjulsdriven och fyrhjulsdrift versioner och erbjöds med två olika hjul och däckstorlekar. Med år 2007 var det sista av modellen år av Freestyle, de flesta av de fordon som används antingen har eller kommer snart att vara i behov av utbyte däck, och det finns ett antal alternativ att överväga.

Original Equipment Alternativ

Freestyle kom med däck i antingen 215/65-17 (17-tums diameter) eller 225/60-18 (18-tums diameter) storlek. Den ursprungliga utrustning för 17-tums däck är det Continental ContiTouringContact CT95. Den ursprungliga utrustning för 18-tums däck är Pirelli P6 Four Seasons. Förare som föredrar att fortsätta använda det fabriksinstallerade däcktyp kan fortfarande köpa dessa däck.

17 "Alternativ

Rekommenderade alternativ inkluderar Yokohama Avid TRZ, Michelin Primacy MXV4 och Goodyear Assurance TripleTred. Dessa däck oftast kommer ger en tystare gång och bättre hantering och bära över den ursprungliga utrustningen. De kan dock kosta mer än OEM däcken.

18 "Alternativ

Rekommenderade alternativ inkluderar Michelin Primacy MXV4, Yokohama Avid H4S och Goodyear Assurance TripleTred. Dessa däck oftast kommer att ge en tystare gång och förbättrad hantering och bära över den ursprungliga utrustningen. De kan dock kosta mer än OEM däck.


Relaterade artiklar


hur du anpassar en Mercedes
hur man bogsera en Jeep Wrangler
installation tips för Reese mottagare missöden
hur man kan öka bromskraft av bromsarna i en 1988 honda
registreringsskylt täcka idéer
hur du installerar en 52 mm radiator i en Toyota Supra
hur du ansluter LED-lampor till bil
hur man ändrar jeep strålkastare
hur du tar bort stammen talare från en BMW 325i
hur man installerar halogenlampor på en bil