Vilka är de bästa ersättande ljusa strålkastare?

Vilka är de bästa ersättande ljusa strålkastare?

Så du bara hade en ut strålkastare slag har, och du vill ersätta det med något lite ljusare för att hjälpa din vision på natten medan du kör. Det finns några alternativ där ute som sträcker sig från lätt som en plätt att ta lite tid och expertis för att installera.

Glödlampor

Mer än sannolikt att du har en strålkastare glödlampa i bilen just nu. Den glödlampa varit så i över ett sekel. Det är i grunden samma typ av lampa som du skulle hitta i din lampa hemma, bara med en installerad tjockare glödtråd. Dessa strålkastare själva avger mycket ljus för praktisk körning ansökningar om dagens vägar men de är ljusare.

Halogenlampa

Halogen är ett steg ljusare än din genomsnittliga glödlampa. Dessa lampor är nästan identiska med en glödlampa förutom att de har tunnare glödtrådar och är fyllda med halogen gas inne i glödtråden kapsel. Denna halogen gas hjälper faktiskt återföras det volfram som brinner bort av glödtråden tillbaka på glödtråden i stället för att deponera det på väggarna (som i en konventionell glödlampa).

Xenonstrålkastare

Den ljusaste ersättande lampor du kan sätta på din bil är xenonljus, som använder en blandning av olika gas för att producera olika ljusa färger (olika gaser brinna vid olika temperaturer, som sänder ut olika färger). H. I. D. eller High Intensity Discharge är den mest avancerade och mest effektiva xenon tekniken. H. I. D. strålkastare arbete genom att ha en elektrisk laddning antändas och båge mellan två elektroder i en xenon gasfyllda slutet system. H. I. D. ger ett mycket starkt ljus och även drar mycket lite ström från bilens batteri, men de måste ha en ballast installerat på din bil för att hålla en kontinuerlig och stadig elektriska ström som passerar in i xenon gaskammaren.


Relaterade artiklar


hur man installerar en Reese ryck steg stötfångaren på en Cheva S10
hur man installerar en Dodge Neon kalla luftintag
hur man målar en bil utan en pistol
hur man tråd en 4 ohms förstärkare till en 2 ohms högtalare
hur man installerar ett kit oem Aero i en 2003 honda
vad är en låda motor?
vad är en billet grill?
hur man installerar en förstärkare till ett ursprungligt bilstereo
hur pimp min BMW 325XI
hur du lägger till GPS-navigering på din honda