riktningar för att anpassa bilen interiör

riktningar för att anpassa bilen interiör

När en bil lämnar fabriken, ser dess interiör precis som alla andra exempel där ute. För den som vill sätta sina bilens interiör isär, skräddarsy en interiör är det ett tillfredsställande och relativt enkel process som kan göra din bil ett mycket mer beboeligt rum under dagliga pendla

Du behöver:
kryssmejsel .
Skruvmejsel eller kåpa verktyg.
10-millimeters sockel och Ratchet.

Carpet och Headliner

En av de enklaste uppgraderingar är att installera en uppsättning anpassade golvmattor. De flesta bilar kommer med billiga golvmattor, så installera en uppsättning plysch mattor som har präglad med tillverkarens logotyp är en stor uppgraderingen. Utöver detta installera en anpassad matta kit eller har en gjort en interiör butik med hjälp av befintliga mattor som en mall. På dyrare slutet är en anpassad headliner. Det finns några vackra Alcantara (mocka) headliners för många gör. En professionell butiken måste installera det och kan kräva avlägsnande av fönster och inredning.

Ratten och Kontroller

En annan populär uppgraderingen är att installera en eftermarknad ratten (se Resurs 1). Installation kit finns för de flesta bilar som gör att hjulet lätt kan skruvas på. Kom ihåg att om du har en krockkudde-utrustad bil, kommer en eftermarknad hjul eliminera denna säkerhetsfunktion. Efter att byta ut ratten lager skift och pedaler för en legering växelspaksknopp och borrade legering pedaler.

Aftermarket Sittplatser

De flesta bestånd platser ser ganska alldaglig, inte nämna det faktum att de ofta saknar tillräckligt stärkande för aggressiv kurvtagning och får inte vara så bekväm. Flera företag (se Resurs 2) göra en mycket trevligt utbud av tyg eller läder eftermarknaden platser hink som kommer att förvandla även den tråkigaste interiör. Adaptrar finns för de flesta märken och sätena är relativt enkel att installera.

Custom Mätare

Om du bygger en egen bil, en annan Förutom som kommer att hjälpa den sticker ut från mängden är en uppsättning eftermarknads mätare ( se Resurs 3). Detta är en särskilt bra komplement om du har ändrat bilens motor och vill se till att den förblir kör ett tillförlitligt sätt.

Custom paneler och Trim Kit

Byt lager dörrpanelerna med färgavstämda invändiga paneler som kompletterar exteriör. Det finns också Interiör kit för områden runt stereon, VVS ventiler och kombiinstrumentet finns i en mängd olika utföranden, bland annat kolfiber, aluminium, rostfritt stål och trä för att ersätta fabriken trim.

Stereo

Ett av stöttepelarna för alla anpassade interiören är tillägg av en anpassad stereo. Börja med en high-end däck och sedan utveckla det med extra högtalare och ett slutsteg på ett bättre ljud. Har dessa komponenter installerade av en ansedd stereo butik om du är bra på kabeldragning och elektronik.


Relaterade artiklar


hur du installerar en VW New Beetle anpassade ratten växlingsindikatorer
Texas Färgtoning lagar
hur man byter Heim lederna på en jeep
hur man tråd en bil förstärkare & 4 sub-högtalare
hur man bygger ett hjul av trä styrning
hur man installerar ett hjul momo styrning på en RSX
hur du tar bort stereon i en Dodge Neon
hur man målar en bil utan en pistol
av eftermarknaden bilstereo kabeldragning
hur du installerar en nerf bar på en Silverado