lätt att installera dimstrålkastare

lätt att installera dimstrålkastare

Tillägget av dimljus på en bil eller lastbil ökar i hög grad förmågan att se när man kör i dimma på natten. Dessa ljus är ganska lätt att installera även för en amatör mekaniker. Kits finns på bildelar butiker och större varuhus och innehåller allt som behövs för att slutföra installationen i en timme eller så

Välja Dimljus Kit

Gör ditt urval baserat mindre på pris och mer på vad satsen innehåller. En bra kit kommer att innehålla ett par Halogen dimljus, ett relä, en strömbrytare, kablage och kontaktdon. Många satser är färdigkopplad kablage som gör installationen mycket enkel. Kit finns med lägre kvalitet lampor och ingen stafett, men undvika dem. Halogenlampan kit är mycket ljusare, och reläet säkerställer full effekt till lampor.

Montering av lampor

Dimljus skall monteras så lågt på fordonets front som möjligt, så att ljuset från lamporna att lysa under dimman.
När ett montage område har valts, montera lampor med klämmorna som medföljer i satsen. Dra åt klämmorna ordentligt efter syftar dimstrålkastaren ordentligt.

Anslutning av lampor

Alla dimstrålkastare satser är Inkopplingsbeskrivning. Kit med förkopplad selar är lättast att installera, men kräver vård i routing selen. Om din utrustning inte har förkopplad sele, följ instruktionerna som levererades med satsen. Du kommer sannolikt att behöva ett 12-volts testlampa för att hitta rätt halvljus tråd strålkastare makt, och du kommer att behöva en kabelskalare och lödfri kontakten klämtång.
Var noga med att kontrollera lokala och statliga lagar om dimljus. Många områden kräver att dessa lampor bara kan slås på när halvljus-strålkastare är på.


Relaterade artiklar


fordon sänka effekter på hjulinställning
hur du tar bort krockkudden från en chevy pickup
Hur du tar bort en snugtop tonneau
hur man målar en gastank
hur man installerar hjul trimma hubcaps
Vad är dubbfritt vinterdäck?
vad är y rören?
hur man gör en bil handtag
hur man passar en bil behå
vad är o2 sensor?