hur man uppgraderar högtalarna på en Ford Escape

hur man uppgraderar högtalarna på en Ford Escape

Ford Escape ägare som söker en mer kraftfull ljudanläggning har flera alternativ. Du kan uppgradera din stereo däck, lägga till en förstärkare och införliva en subwoofer. För att helt förstå kapaciteten i bilens stereosystem, bör du uppgradera fabriken högtalarna. Dörrarna till Ford Escape huset fyra 6 x 8 högtalare. Välj att ersätta högtalare som passar din budget och uppfylla kapacitet kraven i din stereo-utgång. Du kan ha högtalare installerade av en eftermarknad tekniker, eller så kan du göra det själv och spara kostnaden för arbetskraft.

Du behöver:
Högtalarinkoppling adapter
. Phillips-skruvmejsel.
Kåpa verktyg eller skruvmejsel.
Ersättning högtalarna.


1.
Koppla bort den negativa batterikabeln från Escape batteri. Lossa kabelns klämman med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Ta bort klämman från den negativa leda post.
2.
Bort högtalaren täcker längst ner framåt-de flesta hörn av dörrpanelen. Använd en kåpa verktyg eller skruvmejsel för att bända upp locket från dörrpanelen.
3.
Ta fabriken högtalarna. Ta ut de fyra skruvarna högtalarna, med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Dra högtalaren från dörrpanelen och lossa kabeln som är ansluten till högtalaren. Pressa båda sidor av plast högtalarkabeln bindning att släppa kopplingen.
4.
Anslut högtalaren bindning till ett högtalarkablar adapter. Anslut adaptern högtalarkablarna till den nya 6 x 8 högtalare. Placera högtalaren i dörrpanelen och ersätta de fyra skruvarna med en Phillips-skruvmejsel. Sätt tillbaka högtalaren för hand, med hjälp av ett medium mycket kraft. Omslaget kommer snäpper på plats.
5.
Upprepa steg 2 till 4 av varje dörr.
6.
Anslut den negativa kabeln till Ford Escape batteriet. Placera kabelns klämman runt den negativa batterikabeln post. Dra åt klämman med en kryssmejsel. Klämman bör skärpas så att den inte kan flyttas runt ledningen för hand.


Relaterade artiklar


hur man hittar torkarblad till Tucson
hur du tar bort radion på en Honda
billarm fjärrstart installationsinstruktioner
hur man installerar en automatisk batteri Kill Switch
installationsanvisningarna för barer Westin nerf
hur man kan anpassa Struts KYB agx
personbilsdäck vs suv däck
hur man installerar huva emblem
hur du tar bort stereon i en Dodge Neon
hur man installerar en dvd nackstöd