hur man gör en V6 mustang löpa som en medborgerlig

hur man gör en V6 mustang löpa som en medborgerlig

Honda Civic är känd för sina Peppy makt, Euro styling och gräsklipparens stil avgassystem drone. Ford Mustangs är dock kända för sina beefier storlek, muskel bil-eran utseende och lägre avgasljud. Med lite planering, det är mycket möjligt att göra din Mustang löpa som en Civic

Du behöver:.
Aftermarket X rör
. 2 Eftermarknad ljuddämpare (1 för V6 Mustang).
Euro stil Mustang organ kit.


1.
Installera en Civic stil X rör i avgaserna. Enligt mustang50magazine. com, är en vanlig förändring över för Mustang att installera en uppgraderad Factory H pipa eller flytta till en X-pipe. American Muscle anställd Erik hävdade nyligen i den amerikanska Muscle bloggen som använder en X rör skulle ge "Euro" stil avgassystem anteckningar som liknar avgaserna anteckningar från en Civic.
2.
Installera en efter marknaden uppsättning ljuddämpare. Stor, högljudd och fritt flytande halsdukar är en stor del av Honda Civic känsla och prestanda.
3.
Installera en Euro stil kropp kit. Det finns olika Euro-style organ kit och olika kit för Mustanger som kommer att ge din Mustang som Honda Civic utseende.
4.
Installera eftermarknaden hjul och däck. En trimmad Honda Civic oftast har större fälgar och lågprofildäck. Detta är en stor del av ett Europa-stil fordon och Mustang inte är utrustade med fälgar eller band som skulle passa en Honda Civic.


Relaterade artiklar


bostads fönster färgton vs auto
ford escort radio avlägsnande
hur man installerar sida steg på en Jeep Wrangler
hur man byter en lysdiod i en projektor strålkastare
Jeep Grand Cherokee främre stötfångare anvisningarna för byte
hur du tar bort en radio i en dodge ram
hur du tar bort en cell antenn från glas
hur man målar en bil ren metall prep
hur du tar bort en radio från en Lexus
hur man kan minska hjulvikt