hur man bygger en snabb mustang

hur man bygger en snabb mustang

Även sena modellen Mustangs kommer med en frisk 317 hästkrafter, är ägare letar vanligtvis efter sätt att tänja på gränserna för deras vevaxlar genom att hitta nya och spännande sätt att bygga en snabb Mustang. Det fina med att bygga en snabb Mustang är att det generellt kan göras genom att lägga till några enkla bolt-on poster

Du behöver:. .
Kall luft kit
Spjällhuset spacer.
Cat avgasmottryck.
Dator-tuner.


1.
Installera en högt flöde kall luftfilter kit. Mustang50performance. com påstår att de har sett så mycket som 12. 85 hästkrafter från en kall luftintaget som inte kräver en ny låt på datorn.
2.
Installera en spacer spjällhuset. Rpmoulet. com testade nyligen en Gen X spacer spjällhuset och fått 10 extra hästkrafter i sin V6 Mustang.
3.
Installera en dorn böjd högt flöde cat-back avgassystem. Per Jumptronix. com, en dorn böjd avgassystem möjliggör mindre begränsning för att fly gaser, vilket kommer att bidra till att öka totalt sett hästkrafter i bilen.
4.
Minska den totala vikten på fordonet. Det är vanligt att minska i vikt genom att ersätta gjutjärn svänghjul med lättare aluminium svänghjul. Du kan också minska i vikt genom att uppgradera från en ensemble fjädring lättare vikt aluminium suspension.
5.
Tune din dator. Även om varje bil dator mottagare kan du styra olika objekt, kommer de flesta att du kan ställa in luft /bränsleblandning, punkterna skift och gränser rev. När du lägger eftermarknaden hästkrafter är en dator tuner ett måste för att få ut det mesta av ditt resultat


Relaterade artiklar


RODERHAKE vs boll
hur man byter Ford Ranger platser
hur man bygger en egen bensintank
hur man installerar lanterniner lastbil
hur du installerar en Sirius antennen på en ford explorer sport trac
hur man klockan ett vindsrum turbo
hur du gör din egen rack pickup
hur du hittar den tillverkningsdatum på däcken
hur man beräknar kompressor öka
billiga sätt att öka hästkrafter på en Mustang V6