hur du installerar en CD-radio i en Honda Element

hur du installerar en CD-radio i en Honda Element

Honda Element ägare som vill byta ut sina stereo med cd-spelare har många alternativ att välja bland. Först måste du välja mellan enkel-DIN-storlek eftermarknaden stereoanläggningar. De andra överväganden är din budget, kapacitet högtalarna och alla andra funktioner du vill ha med i din nya stereoanläggning. Du kan välja att ha en tekniker på en eftermarknad återförsäljare genomför uppgraderingen, eller så kan du byta ut din gamla stereo för en ny CD-spelare och spara kostnaden för arbetskraft

Du behöver:.
Kabelfläta adapter.
Universal fronten adaptern.


1.
Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet. Den negativa kabeln är svart och ansluter batteriet till motor eller ram av elementet. Använd en Phillips-skruvmejsel för att lossa bulten som håller kabeln klämman runt minuskabeln. Ta bort klämman från elektroden post och vila bort den från batteriet.
2.
Ta bort kåpa som ramar in stereo. Använd en flat skruvmejsel för att bända upp panelen fri från instrumentbrädan. Börja längst ner och arbeta bladet på skruvmejseln runt perimetern tills panelen tas bort.
3.
Ta bort de fyra skruvarna som håller fast stereon i stereo monteringsfästet. Skruvarna är i hörnen av stereon dockan. Använd en Phillips-skruvmejsel för att ta bort skruvarna.
4.
Dra stereo framåt, bort från instrumentbrädan, tills du kan komma åt för hand trådsanslutning i baksätet.

5.
Koppla kabeln grupper anslutna till baksidan av stereon. Ta tag i kabeln grupper av plast bindemedel, inte ledningarna själva. Ta bort varje grupp tills stereon är fri från instrumentbrädan.
6.
Anslut kabeln grupper att ett kabelnät adapter. Adaptern kommer att ge en enhetlig plattform för att ansluta till en eftermarknad CD-spelare. Selen kommer vara tydligt märkt för att visa var anslutningarna ska göras, antingen genom förkortningar eller färgkoder.
7.
Mata Adapterkablage genom den bakre öppningen av en universell frontpanelen adapter. Sätt fronten adaptern i stereon dockan som blivit vakanta efter den gamla stereon. Tryck in adaptern i streck tills trim är i jämnhöjd med stereo fäste på instrumentpanelen.
8.
Anslut kabelstammen adaptern leder till CD-spelaren.
9.
Sätt i cd-spelaren i öppningen av frontpanelen adapter . Tryck cd-spelaren i streck tills ansiktet är i jämnhöjd med trim adaptern.
10.
Byt ut negativa batterikabeln på batteriets negativa leda post. Placera kabelns klämman runt minuskabeln. Dra åt klämman är bulten med en Phillips-skruvmejsel. Klämman måste skärpas så att klämman inte kan flyttas för hand.

tips och varningar


 • nya CD-spelarens signal måste vara inom kapaciteten för din Honda Element högtalare.


 • Relaterade artiklar


  bilstereo monteringsverktyg
  tips om hur du installerar bilens högtalare
  hur nyans glasfönster bil
  hur du installerar en turbo kit på en bil
  inte däckstorlek förbättra gas körsträcka?
  Integra sänkningsfjädrar vs coilovers
  hur man passa 10,5-tums fälgar på en Ford Mustang Cobra
  hur man gör bilens högtalare låter bättre
  hur du tar bort headliner i Ford Taurus
  Aerostar turbo problem