hur du använder din iPhone som en GPS-system

hur du använder din iPhone som en GPS-system

Hatar att gå vilse, men du inte vill köpa en hel GPS? Om du har Internet på din iPhone kan du ta reda på var du befinner dig på vs hur långt du är från din destination och mycket mer
1.
Gå in i din viktigaste inställningarna på iPhone. När du har gjort det klickar du bara på "Allmänt". Om du inte har Map Quest ansökan, gå till Apple apps och hämta den. Du kommer att behöva den för att lokalisera var du är.
2.
Nu när du har det installerat, klicka på kartan Quest program och tryck på knappen Vägbeskrivning som är längst ner. Skriv in din destinations adress och tryck sedan på "rutt".
3.
Det sista du behöver göra är att ange vilka transporter som du använder som bil, buss eller promenad . Välj vilken ett i den övre delen av skärmen. Nu blir det en liten peka som är grönt. Detta visar var du är exakt på kartan. Den röda pricken på kartan bort från dig är din destination. När du trycker på "Start", kommer det att ge dig instruktioner om hur man får till din destination. Jag brukar bara följa pricken med mina ögon, det är mycket enkelt.


Relaterade artiklar


hur man installerar ett takräcke
Skillnaden mellan touring och prestanda däck
hur man byter ytterdörren högtalarna i en 1996 Dodge Avenger
hur du ansluter varningsljus på ditt fordon
hur man installerar en maska galler på en Jaguar X-Type
hur man installerar sänkningsfjädrar på en Honda Civic
hur man väljer aluminiumfälgar
hur man installerar chevy dragning barer
ford mustang inredningsidéer
billiga sätt att anpassa din bil