chevy prestanda tricks

chevy prestanda tricks

Giant krom blåsmaskiner och splittras-the-earth avgaserna muller är ett bra sätt att imponera på vänner och människor som påverkar, men många gånger sådana displayer öppen av hästkrafter är. antingen en skuld eller direkt förbjudet. Lyckligtvis, för att vägen att ge ett litet block Chevy titt lager samtidigt absurda mängder makt är välbesökta, och det finns gott nog inspiration att gå omkring.

Strök

Ökad cubic inches med stroker vevaxel är ett säkert sätt att dölja dig motorns prestanda potential. Modern eftermarknaden motorblock som de som gjorts av dart gör det möjligt att pressa big-block cubic inches i din small-block. Många kan gå till 427 cubic inches, och vissa kan tillåta dig att gå lika stor som 454 i lager small-block mått.

Konsten att hålla big-tums small-block smygande är att hålla dunkande tomgång så mycket som möjligt med en liten kam och att använda ganska lungt halsdukar. En mellanliggande X-röret kommer att jämna ut avgaser pulsering och gör makt på samma gång.

falsk marknadsföring

ett lager färg och några falska Original Equipment klistermärken kommer att göra underverk för din stealth uppdrag. Enkelt utjämning ner motorblocket och måla både den och cylinderhuvud beståndet Chevy Orange kommer att ge intryck av originalitet, men vissa luftfilter klistermärken kommer ta med den hem

Ett varningens ord här:. Ännu grönaste gröna horn kan se skillnad i ljud mellan en 327ci motor och en 427. Håll dina klistermärken inom cirka 50 CI, och ingen kommer att bli klokare.

Juice

dölja lustgas system har blivit något av en konstform i den sovande set. Men tror inte att någon kommer att bli lurad av sådana 3/4-inch diameter gummi "vakuumrör" komma in i luftfiltret. Det kommer inte att klippa det längre.

Savvyest av åkare har börjat montera sina flera punkter lustgas system under insugningsröret och använda vinklade spridare som tillåter dem att spraya vinkelrätt mot löpare botten. Chevrolet motorer använder en sluten intag, så du kommer att behöva borra ett par hål på baksidan av blocket för att köra linjer, men det är inget viktigt att oroa sig för att slå.

Ett varningens ord: intaget dalen din motor blir oerhört varm, så överväga att använda en värmeisolerande dal-pan obligatoriskt. Om du väljer att ta detta synsätt, ha i åtanke att köra omkring med din lustgas system beväpnade hela tiden medan dessa är exponerade för 200-graders värme är en explosion väntar på att hända. Rensa systemet när den inte används, och spara lustgas för när det räknas.


Relaterade artiklar


installationsanvisningarna för barer Westin nerf
hur du tar bort fabriken cd-spelare på en Chrysler 300
hur du tar bort radion på en Honda
Nissan Sentra bilstereo avlägsnande
Vilka är fördelarna med kallt luftintag?
Hur många hästkrafter gör headers tillägga?
nyckellösa programmering instruktioner för Chrysler bilar
hur man gör min lastbil avgaser högre
var man kan hitta vw bug delar
gas till elbil konvertering