Du kan säkra en jeep sufflett?

Du kan säkra en jeep sufflett?

Jeepar är bland de mest sålda bilarna i världen. Glädjen i att äga en är oöverträffad, och de flesta kommer att behålla sina Jeep tills däcken bokstavligen faller av. En mjuk topp är bra för bekvämlighet, men om du är intresserad av säkerhet, kan den mjuka toppen inte vara det bästa alternativet, eftersom de är nästan omöjliga att säkra. Lyckligtvis finns det ett par alternativ som hjälper dig att skydda din bil och dina värdesaker från alla som försöker att bryta sig in

Du behöver:
Phillips-skruvmejsel.
Patch kablar.
Kåpa verktyg.
Ford DIN Borttagningsprogram.

Infraröd sensor

En infraröd sensor upptäckt får inte hindra en tjuv från att skära öppna din sufflett, men det kommer att hjälpa till att skydda innehållet i fordonet genom att känna en inkräktare i bilens interiör och klingande ett larm. Sensorn sänder ut en laser som kan skanna bilens interiör, om lasern upptäcker en "studs" det utlöser larm.

Dessa system är bra för efter-posten skydd men är inte effektiva för att förebygga attacker. De fungerar också bra om tjuven bryter in via en dörr, en taklucka eller ett fönster, eftersom de bygger på "studsa" av ett främmande föremål i det inre och inte på att upptäcka posten själv. Denna typ av system kan oftast installeras av fordonets ägare för runt $ 400, ovanstående behovet av dyra professionell installation.

Rörligt objekt Mikrovågsugn Detection System

En mycket effektivare metod för att trygga den mjuka toppen av din Jeep är att använda mikrovågsugn rörelsedetektorn. De mest populära typerna är de två steg system. I två steg använder en mindre motorer känslighet fältet för att skydda flygplatsens gräns av fordonet och en högeffektiv, mycket känsligt område att söka igenom området runt fordonet. De skannrar är inställda på att upptäcka när de områden som bryts av en föreskriven storlek, form och densitet föremålet, objektet kommer att utlösa larmet varning läge när den lägre intensitet området bryts och sedan utlösa sirenen läge när högintensiva fältet sönder. Dessa typer av system har en bättre chans att avskräcka någon som vill bli tjuvar.

i två etapper, rörligt objekt system mikrovågsugn upptäckt består av en kontrollenhet och två eller fler antenner som genererar skanning fältet. Dessa antenner är transceivers som släckte mikrovågsignalen och registrera svaren. Signalen skickas tillbaka till styrenheten för bearbetning. Det är den styrenhet som avgör om att utlösa larmet sirenen. Dessa enheter är oftast inte kan installeras av användaren, och professionell installation kan köra omkring $ 1800.


Relaterade artiklar


hur turboladdare arbete
sätt att anpassa en bil
hur du installerar en ta07 radio på en 2007 toyota tundra
gör det själv släpvagn missöden
hur man gör bilen horn högre
hur man gör en bil har mer makt
hur man väljer en bilstereo
fördelar och nackdelar med 16 tum vs 17 tum bil hjul
hur man installerar en automatisk batteri Kill Switch
hur man gör bilens högtalare låter bättre