hur man installerar en säng extender på en Tacoma

hur man installerar en säng extender på en Tacoma

Botten av din Toyota Tacoma är konstruerad för att dra alla typer av varor, men ibland blir det nödvändigt att göra större föremål. Traditionellt skulle människor försvinner bara bakluckan och försöka lista ut ett sätt att bandet objektet till sängen. Men nu gör Toyota säng förlängare, som är svängbara rören som kan innehålla poster i sängen och pivot för att hålla livsmedel innehöll med stängd baklucka. Detta bör ta ca en timme att installera med grundläggande verktyg

Du behöver:.
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats.
Sax.
Torx-head Hylsnyckelsats.
Körnare.
Borra och metall borr.
Insexnyckel set.
Gummiklubba.


1.
Öppna bakluckan och skruva isär bakljusen från sängen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Klipp ut den mall som tillhandahålls med sängen förlängare kit med sax.
2.
Anpassa mallarna till sängen pelarna enligt anvisningarna på bakluckan och använd körnare för att markera hål från mallen till sidan av sängen. Borra hål på dessa varumärken med hjälp av borr och metall borr. Sätt tillbaka bakljus med 3/8-tums Ratchet och uttag. Upprepa denna process för den andra sidan av sängen också.
3.
Bolt sängen extender montera från sängen förlängare kit till sidor om sängen med de medföljande hårdvara, insexnyckel set och 3/8-tums Ratchet och uttag.
4.
Montera sängen förlängare församling genom att placera två böjda rörkåpa från sängen förlängare kit mitt emot varandra och koppla dem med centrum slangen från satsen. Lyft församlingen upp så att sängen Extender bildar en båge och skjut ner i fästen. Då släpper förlängare ner till bakluckan.
5.
Skjut den vertikala stöttor på sängen förlängare över centrum slang och spänn fast det med den 3 /8 spärrskaft, torx-head-uttag och kilarna ges i sängen förlängare kit.


Relaterade artiklar


Mercedes krom avgassystem tips
hur man installerar en bil mätare volt amp
hur man tråd en bil förstärkare & 4 sub-högtalare
oljekylare instruktioner
hur ledningen en MSD tändning
hur man tråd i en bromsspak i en Dodge RAM
hur du tar bort vinylen brev från ett fordon
hur man kan öka hästkrafter på en 2006 Dodge Charger
diy stege rack planer
hur man installerar en dubbel DIN monitor dvd