hur du ställer in bilen subs

hur du ställer in bilen subs

Den typiska bilstereon har utvecklats från en enkel radio-och-högtalare setup till en full-on nöjescentrum. Idag är många bilstereo entusiaster installera en subwoofer eller två för att få mer bommen från deras bas. Medan det finns många bil tillbehör affärer som kan hantera dessa typer av anläggningar, med rätt utrustning och lite know-how, är det möjligt att ställa in din egen bil subs

Du behöver:. .
Högtalarkabel
Strömkabel.
Wire sprutan.
RCA-kabel.
Jordkabeln.
Skarvhylsor.
Avbitartång.
Stereo.
Subwoofer.


1.
Förbered för installation. Inte alla stereoanläggningar och följande är de samma, de har ofta olika tekniska specifikationer. Se tillverkarens tekniska information så du vet vad de instrument av tråd och wattal tolerans du behöver. Koppla den negativa batteripolen för att ta bort flödet av el till din bil.
2.
Kör kabeln genom bilen. Leta efter ett hål i brandväggen, metallplåten under huven närmast vindrutan och kör kabeln genom den. Lämna tillräckligt med kabel för att nå till batteriet och köra resten under durken genom en kabel kanal. Avlägsna isoleringen vid slutet av kabeln i närheten av batteri och fäst in-line säkring med kabelskalare.
3.
Anslut RCA och stereo kablar till stereon huvudenhet, eller radion. Få tillgång till huvudenheten enligt tillverkarens anvisningar om det är nu installerat i din dashboard. Kör sladdar genom streck konsolen och fäst dem i de berörda portarna på baksidan av stereon. Skarva kablarna till de bakre högtalarkablarna i händelse av att din stereo saknar relevanta hamnar.
4.
Anslut de olika kablarna till sub. Subwoofer tillverkare märker sina hamnar annorlunda, var försiktig när du ansluter allt i. Läs instruktionerna från tillverkaren att lära avsikten med olika anslutningar. Anslut högtalarkablarna, RCA-kabel, nätsladd och en jordkabel.
5.
Fäst andra änden av sladdar och kablar till lämpliga enheter. Matcha de positiva och negativa ändarna på högtalarkabeln till förstärkaren och högtalaren. Anslut ström kabeln till den negativa batteripolen, fasthållning det under klippet. Testa din installation genom att spela lite musik och se hur det fungerar.

Tips och varningar


 • köpa alla de olika trådarna, klämmor och andra diverse delar tillsammans i en ledningar eller amp kit kan vara ett tidsbesparande
 • Kontrollera att jordledaren är ansluten till en ordentlig jordpunkt -. vanligtvis en skruv som kommer i kontakt med bilens kaross.


 • Relaterade artiklar


  hur man justerar torsionsstavar på Chevrolet lastbilar
  hur du ansluter LED-lampor till bil
  hur man lyfter en GMC pickup
  hur man installerar en bänk täcka
  hur man tråd en förstärkare till ett batteri
  skäl till att mörka fönster färgton
  hur man installerar en Rockford Fosgate amp
  vad är en differentialbroms?
  hur du ansluter en ljudström 404 amp
  hur man installerar en CD-spelare i en Cheva Astro