hur du installerar en Sirius antennen på en ford explorer sport trac

hur du installerar en Sirius antennen på en ford explorer sport trac

Satellitradio har stigit i popularitet de senaste åren, med miljontals kunder att prenumerera på reklamfri musik tjänst. De flesta fordon har en option satellitradio, och de flesta tillverkare-inklusive Ford för sin Explorer Sport Trac-ger dig möjlighet också. Bara registrera dig för ett abonnemang, installera en antenn och ställa i. Detta arbete bör ta cirka 45 minuter att göra korrekt

Du behöver:.
Tvättsprit
. Microfiber handduk.
Sirius magnetisk antenn.
Buntband.
Ford radio borttagning verktyg.


1.
Hitta en bra plats att sätta Sirius antennen på taket. Detta är typiskt av främre vindrutan, nära driver's-sidodörr, för enkelhetens skull. Häll tvättsprit på microfiber handduk och gnugga det på den målade ytan där du planerar att montera antennen.
2.
Släpp antennen på taket där du vill ha det att gå. Antennen är magnetisk, så det kommer att hålla fast av sig själv. Dra av skyddande lager på dubbelhäftande tejp på antennen täcker, och hålla den över antennen på den målade ytan.
3.
Kör antennen mot insidan av fordonet, med händerna. Tråden är liten nog att passa bakom gummilister av fordonet, så stoppar den under vindrutan gjutning, sedan in genom hytten genom att dra tillbaka dörrlisten och nyper fast kabeln runt plåt och använda gjutning att hålla den i ställe.
4.
Kör antennen under instrumentbrädan, med hjälp av buntband för att fästa antennen på undersidan av instrumentbrädan.
5.

Tryck Ford verktyg radion borttagning i hålen på sidan av stereon och dra däcket ur instrumentbrädan. Kör antenn kabeln från bakom instrumentbrädan och anslut den till baksidan av stereon. Tryck stereo tillbaka i instrumentpanelen.


Relaterade artiklar


stänkskydd monteringsanvisningar
Aerostar turbo problem
Bilen inredning idéer
hur man installerar rubriker på en Mustang
hur man byter högtalare i ett 95 saturn
lustgas system installationsinstruktioner
den bästa typen av Färgtoning
hur man gör en ängel ögon strålkastare
hur man tråd en 4 ohms förstärkare till en 2 ohms högtalare
2005 Honda Civic radio avlägsnande