hur du anpassar din ford explorer

hur du anpassar din ford explorer

Ford Explorers är Sport Utility Vehicles som lätt kan anpassas till din smak med tusentals tillgängliga eftermarknaden delar. Ford Explorer har ett dåligt rykte på grund av ett däck fråga från det förflutna. Trots dålig publicitet och historien är det en mycket pålitlig SUV och är en bra bas för att anpassa och modifiera. Anpassa Ford Explorer är relativt lätt och kommer inte konsumerar för mycket av din tid

Du behöver:. .
Hjul
Jack.
Pallbock.
Grill.
Stereo.
Fönster Toningssystem.
Rensa Baklyktor.


1.
Installera nya hjul på din Explorer. Hjul 18 inches i diameter kommer att vara det minsta hjulet storlek som skulle se behov på Explorer. Du kan gå hela vägen upp till 22 inches utan hjul frågor.
2.
Tillbaka huven grillen med borstad aluminium grill att öka estetiskt tilltalande av främre delen. Det finns många olika stilar av aluminium och billet grill finns.
3.
Uppgradera stereosystem med en som kommer att hantera mer än dina aktier högtalare. Högtalare som kommer från fabriken kan riva när du ökar volymen och bas för hög.
4.
Tint dina fönster för att öka din integritet och minska din exponering för skadliga UV-strålar. Du har antagligen att få färgbrytning professionellt installerad på en butik som specialiserat sig på fönstret använda nyanser. Se till att du inte färgton inte dina fönster för mörk eller så kan du stöta på problem med lokala förordningar.
5.
Installera klart bakljus för att ersätta vanligt bakljus som finns på din Explorer. Installera olika bakljus kommer att öka visuella intryck av Explorer.

Tips och varningar


 • alltid skyddsglasögon vid arbete på fordonet.


 • Relaterade artiklar


  fordonsindustrin spray målningstekniker
  mercedes 560 sl avgassystem tips
  inte dynomax avgaser fungerar bra på jackor?
  hur till centrum en hjulspacernas
  hur man sätter på en kropp kit
  hur du tar bort en pelare trim från en Cheva Silverado
  hur man installerar en CD-spelare i en Ford kontur
  hur du anpassar bilmattor
  hur man bestämmer vilka tonneau täcka är rätt för dig
  hur du tar bort radion från en Cheva lavin