hur man installerar projektion strålkastare

hur man installerar projektion strålkastare

När man bygger en egen bil eller lastbil, tar du ett fordon och anpassa den till din smak och stil. En populär anpassning alternativ har nyligen prognos strålkastare. Inte bara kommer de att ge dig bättre sikt på natten, men de lägger ett sportigt utseende på fordonet. Lyckligtvis installera en uppsättning av projektion strålkastare är inte otroligt svårt, och det kan göras på kort tid. I detta fall är projektet fordonet en 2003 GMC Sierra, men det är liknande för andra fordon

Du behöver:.
Projection strålkastare.


1.
Pop huven och leta reda på stiften som håller strålkastarna till kärnan stöd. Det finns två stift på varje sida, och ser de ut som en upp och ner "L. " Ta tag i toppen av stift och dra ut den ur plastklämma att peka mot fordonets främre del, dra sedan upp stiftet och ut ur plasthållaren.
2.
Håll strålkastare i ena handen och dra ut lamphållare från strålkastarnas lampor med den andra handen. Dra strålkastare församling bort från bilen.
3.
Twist lökarna ut ur fabriken strålkastare montering med din hand, och placera lampor i projektionen strålkastare församling genom att vrida dem på plats. Se till att inte vidröra glaset på glödlampan, kommer oljan från händerna glaset gå sönder.
4.
Anslut den nya prognosen strålkastare med händer och beståndet pluggar, tryck sedan projektionslinsen i kroppen.
5.
Sätt i "L" stift i centrala stöd så att den håller ljuset på plats och tryck sedan klippet i den plasthållaren att låsa strålkastarna på plats.
6.
Upprepa steg 1-5 för de andra strålkastare församling.


Relaterade artiklar


hur man installerar en CD-spelare i en toyota tundra
hur man lyfter en Toyota pickup
hur du tar bort fabriken cd-spelare på en Chrysler 300
fördelarna med att ha ett system luftintag
hur man köper dubbar ersättare hjul
installera en ljusare svänghjulet på en luftkyld vw motor
hur man installerar en avlägsen oljefilter
hur man kan sänka den bakre på min Silverado
hur man installerar en främre fäste registreringsskylt på en Buick Rainier
hur man blir en eftermarknad delar återförsäljare