Vad är touring däck?

Vad är touring däck?

Att köpa en ny uppsättning däck är vanligtvis inte roligt, och alla de olika däcktyper hjälper inte. Vad är så speciellt med en touringdäck, till exempel? Touring däck är mycket lik vanliga däck, men med några uppgraderingar

Funktion

Touring däck är utformade för. ger en mjukare än standarddäck på den öppna vägen, och ge bättre kontroll och hantering.

Funktioner

Touring däck har en lägre profil och bredare slitbana än standarddäck. Dessa funktioner är det som ger däcket sin större stabilitet.

Typer

Touring däck varierar mest markant i däckmönstret. Den första gemensamma typen är sommaren slitbanan, avsedd för torra vägar och köregenskaper i höga hastigheter. Dessa bör inte köras på snöiga eller isiga vägar, dock. För dessa vintern, är den bästa turné typ en all-säsong slitbanan. Denna typ trader vissa prestanda för bättre framkomlighet kontroll på snö.

Tidsplan

Du kan förvänta touring däck till det senaste ungefär lika långt som sin standard motsvarigheter. Exakt körsträcka varierar starkt efter tillverkare. Naturligtvis kommer dyrare däck ger i allmänhet du mer nytta än billigare däck.

Varning

Om du räknar med att vara drivande i tunga is eller snö, inte ens en all-säsong touringdäck kommer att vara otillräckliga. Investera i en uppsättning ordentlig dragning däck konstruerade för dessa förhållanden.


Relaterade artiklar


hur man programmerar en Clifford larm fjärrkontroll
hur man installerar en linbana antenn
hur man installerar halogenlampor på en bil
hur man gör en axel swap på en s10 blazer
hemgjord kall luft intag för accord
den bästa placeringen av diskanter i en bil
hur du tar bort färg från en uretan stötfångaren på en korvett
hur du tar bort luften ljuddämpare på en Silverado
hur du anpassar din escalade
hur man kan öka hästkrafter på en 2006 Dodge Charger