Saleen ovala avgasrör tips

Saleen ovala avgasrör tips

Saleen är en av de mest kända customizers och byggare av högpresterande Mustanger. Företaget säljer ett brett utbud av trimdelar att göra din Mustang snabbare, från fjädring kit som förbättrar hanteringen av avgassystem som släpper loss mer makt. Saleen arbetar också med Ford att sammanställa olika skrifter, såsom Mustang Parnelli Jones modell, som har ovala avgasrör tips. Även avgaserna tips från bolaget inte tillför något resultat, de är en stor visuell komplement till alla nyare Mustang.

Styling

Saleen ovala avgasrör tips är utformade för Heritage Edition och Parnelli Jones särskilda Mustangs upplagan, som också har en särskild bakre Valance att tillåta större tips att passa. Som sådana är de inte är avsedda för Mustangs annan än dessa två specialnummer, även om tips kan göras för att passa andra modeller. Tipset är 7-inches bred och inte går in genom den Valance av ett bestånd Mustang GT.

Var man hittar dem

Edelbrock säljer Saleen ovala tips på deras hemsida. Du kan också hitta Saleen avgassystem tips på eBay, där finns det oftast ett urval av nya och begagnade tips. Tipsen varierar vanligtvis i pris från ca $ på 70 till så mycket som $ 120.

Installation och skötsel av Saleen tips

Som nämnts ovan, på grund av sin storlek, kommer Saleen tips inte passar på en Mustang GT utan Saleen specialutgåva bak kappa, som har större öppningar för tips. Denna kappa behöver målas och installeras av en yrkesorganisation shop för bästa resultat. Installation av tips själva är relativt enkel. Skjut tips på den befintliga avgasröret och sedan dra åt medföljande klämmorna tills tips sitter ordentligt fast. Regelbundet tvätta tips med tvål och vatten och polera dem med metall polish för att hålla dem letar nytt.


Relaterade artiklar


Lägga till en turbo till en Volvo
hur man sätter på en kropp kit
registreringsskylt täcka idéer
hur man spray lack Auto Paint
hur man passar en laddtryckmätare
hur man installerar jeep mjuka dörrar
momentomvandlare förklaras
hur du gör din lastbil dimmer takbelysning
hur man installerar tråd hjul
hur man väljer ett avgassystem header