hur man installerar en bänk täcka

hur man installerar en bänk täcka

Lastbilar är konstruerade för att ta mycket av missbruk och bära tunga laster. Som ett resultat får ibland små saker försummade, och efter år av att komma i och ur hytten kan föraren sätet börja leta hemskt. En enkel lösning är att få en plats höljet, som täcker upp den ursprungliga skadan och ger dig en bekväm yta att sitta på. Ännu bättre, de är enkla att installera och är inte särskilt dyrt heller

Du behöver:.
Bänk täcka


1
. . Placera sittunderlag ovanpå sätet, orientera den del av klädseln som är avsedd för rygg och nackstöd på sätet på toppen.
2.
Linda ner på sittunderlag runt botten av sätet med händerna, och se till att hörnen är täta på sidorna av stolen.

3.
Tippa sitsen framåt och nå ner i mellanrummet mellan bak-och undersidan av sätet och ta elastiska band knutna till sadelöverdrag och dra den genom springan så fortsätter det bakom sätet.
4.
Fatta tag under stolens framsida och ta den elastiska remmen på framsidan av klädseln och dra den mot ryggstödet. Sedan klipp kroken på den elastiska remmen från botten framsidan av klädseln i kroken på den elastiska remmen från klyftan mellan bak-och undersida av stolen. Detta kommer att säkra överdraget till sitsen.


Relaterade artiklar


gör det själv ledde bil ljus
hjul offset faq
hur man installerar en LED-ljus bar på en Dodge Dakota
kan du använda fasta lyftare på hydrauliska kammar?
hur man installerar dodge clearance ljus
hur man installerar huva stift
hur man installerar en 3: e sätesraden i tahoes
hur man lyfter din lastbil
vad är en differentialbroms?
Hur man monterar en kastrull stål rulle